Siirt'te Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Siirt'te düzenlenen Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde, Tuğgeneral Gaffar Gören görevini Tuğgeneral Mehmet Coşar'a devretti. Törene, Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve birçok önemli isim katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Orgeneral Salih Omurtak Kışlası’nda düzenlenen 3. Komando Tugay Komutanlığı "Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni"ne katıldı. Törende, Azerbaycan Bakü Silahlı Kuvvetler Ataşeliği görevine atanan Tuğgeneral Gaffar Gören, 3. Komando Tugay Komutanlığı görevini Tuğgeneral Mehmet Coşar’a devretti.

Tören, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, tugay tarihçesi ile görev değişimi yapan komutanların özgeçmişleri okundu. Sancak, platformdaki yerini alarak Tuğgeneral Coşar’a devredildi.

Vali Kızılkaya, her iki tuğgenerali de kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi. Tören, askeri geçit ile sona erdi.

Törene, Siirt Milletvekili Mervan Gül, Şırnak 73. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, askeri erkan, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Siirt'te Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Siirt'te Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Siirt'te Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni GerçekleştirildiSiirt'te Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN