Siirt'te köylere ulaşım sağlayan yollarda çalışma şart!

Siirt'te vatandaşların en öncelikli konuları arasında yer alan bozuk yolların onarımı ve yeniden yapılması, gündemde ki yerini koruyor. Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Kalender köyü yolundan, Kavakgölü Köyü doğru yeni yapılan yolda menfezler ve kanalar toprak doldu. Dolan çamur nedeniyle yolda su birikintileri ise araç sürücülerine tehlikeli anlar yaşatıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yeni yapılan kalender köyü yolu’nda kavakgölü köyü girişinde yağan yağmurdan dolayı menfesler ve kanalar biriken su birikintilerin oluşmasına neden oldu.

Oluşan su birikintileri nedeniyle sürücler, yolculuğun tehlikeli bir hal aldığını belirtti

Artı Siirt Haber Ajansına ulaşan bir vatandaş,"Yeni yapılan kalender köyü yolu’nda kavakgölü köyü girişinde yağan yağmurdan dolayı menfesler ve kanalar hepsi toprak dolmuş yağmur suyu ve taşlar hepsi cadde’nin üstünden arazimize gidiyor kaç defa bunu dile getirmemize rağmen  hangi kuruma gittiysek hiç kimse ilgilenmiyor bu yol bize ait değil diyorlar yolun %80 bozulmuş zaten hepsi çukur olmuş bu duruma bir çare bulsalar çok memnun oluruz." dedi.

Siirt'te köylerine ulaşım sağlayan yollara çalışma şart!

 

Siirt'te köylerine ulaşım sağlayan yollara çalışma şart!Siirt'te köylerine ulaşım sağlayan yollara çalışma şart!

 

 

 

Yeni yapılan kalender köyü yolu’nda kavakgölü köyü girişinde yağan yağmurdan dolayı menfesler ve kanalar hepsi toprak dolmuş yağmur suyu ve taşlar hepsi cadde’nin üstünden arazimize gidiyor kaç defa bunu dile getirmemize rağmen hangi kuruma gittiysek hiç kimse ilgilenmiyor bu yol bize ait değil diyorlar yolun %80 bozulmuş zaten hepsi çukur olmuş bu duruma bir çare bulsalar çok memnun oluruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN