• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te Meral Akşener İle 'Kürdistan' Tartışması Yaşayan Kişi Gözaltına Alındı

Siirt'te Meral Akşener İle 'Kürdistan' Tartışması Yaşayan Kişi Gözaltına Alındı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt ziyareti sırasında bir vatandaşın Akşener ile Kürdistan tartışması Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Kürdistan tartışmasına giren vatandaş Siirt İl emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütü propagandası yaptığı iddiası ile bugün gözaltına alındı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’in 28.10.2021 tarihinde ilimiz Kurtalan ilçesindeki esnaf ziyareti esnasında "…senin şu an bulunduğun yer kürdistandır, ama ne yazık ki Mecliste bu kürdistan inkar ediliyor” şeklinde sözler sarf eden C.T. isimli şahıs, Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, 29.10.2021 tarihinde saat 04.00 sıralarında Kurtalan ilçe merkezindeki ikametinde yakalanarak gözaltına alınmış olup, işlemleri devam etmektedir."

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!