Siirt'te Minik Öğrencilere Yangın Güvenliği Eğitimi

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, farkındalık oluşturmak ve olası yangınlara karşı bilinç kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiği tatbikatlarına devam ediyor.

Bu kapsamda, İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz yönetimindeki ekip, Davut İlbaş Anaokulu'nda bir yangın tatbikatı düzenledi.

Tatbikat sırasında minik öğrencilere, yangın anında nasıl tahliye edilecekleri, yangına karşı alınması gereken önlemler ve temel söndürme teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Ekipler, öğrencilere yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağını göstererek, güvenli bir şekilde yangın ortamından nasıl uzaklaşmaları gerektiğini de öğretti.

İtfaiye ekipleri, bu tür tatbikatların çocuklarda bilinç oluşturduğunu ve olası acil durumlara karşı hazırlıklı olmalarını sağladığını belirterek, eğitim çalışmalarının farklı okullarda devam edeceğini ifade etti.
Siirt'te Minik Öğrencilere Yangın Güvenliği EğitimiSiirt'te Minik Öğrencilere Yangın Güvenliği Eğitimi

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!