• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te Polis Memuru Uğur Atmaca ve Eşi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor

Siirt'te Polis Memuru Uğur Atmaca ve Eşi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor

Siirt'te görev yapan polis memuru Uğur Atmaca ve eşi Sevinç Atmaca, bireysel imkanlarıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor. Çift, bugüne kadar birçok aileye gıda, giyim ve ayakkabı desteğinde bulunarak örnek bir sosyal dayanışma sergiliyor.

Son olarak, Siirt Artı Haber aracılığıyla kendilerine ulaşan 5 kişilik bir aileye yardımda bulunan Atmaca çifti, ailenin erzak, gıda, giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak büyük bir sevince vesile oldu. Yardım ettikleri ailenin 3 çocuğu olduğu belirtildi.

Sevinç Atmaca, yaptıkları yardımlarla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Yardımlarımızı bireysel olarak kendimiz yapıyoruz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceğiz. Onların mutluluğu, bizim için en büyük motivasyon kaynağı."

Siirt'te örnek bir dayanışma sergileyen Atmaca çifti, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek, duyarlı bireylerin de bu tür sosyal desteklere katkı vermesinin önemine dikkat çekti.

Siirt'te Polis Memuru Uğur Atmaca ve Eşi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Olmaya Devam EdiyorSiirt'te Polis Memuru Uğur Atmaca ve Eşi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Olmaya Devam EdiyorSiirt'te Polis Memuru Uğur Atmaca ve Eşi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek Olmaya Devam Ediyor

Bakmadan Geçme