• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Siirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sağlıksız koşullarda satış yapan ve kaçak faaliyet gösteren seyyar satıcılar üzerindeki denetimlerini artırarak, bazı tezgahlarına el koydu. Aynı zamanda kaldırım işgali yapan iş yerlerine yönelik uyarılar yaparak, olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

Helvacılar Çarşısı, Tillo Caddesi, Bahçelievler Mahallesi ve şehrin diğer bölgelerinde yoğunlaşan denetimler, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve polis işbirliği ile gerçekleştirildi. Kent sakinlerinden gelen şikayetler doğrultusunda, cadde ve sokakları işgal eden seyyar satıcılar ve iş yerleri hedef alındı.

Zabıta yetkilileri, halk sağlığını riske atan ve yasa dışı yollarla satış yapanlara karşı mücadelenin kesintisiz süreceğini vurguladı. Kurallara uymayan iş yerlerine cezai işlemler uygulandığı belirtildi.

Kent genelinde denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Zabıta Müdürlüğü, kamu düzeninin ve halk sağlığının korunması yönünde kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Siirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam EdiyorSiirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam EdiyorSiirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam EdiyorSiirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam EdiyorSiirt'te Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yorumlar 3
Ömer Ekinci 10 Ağustos 2024 15:58

Siirt belediyesini artık halkla uğraşmasını bıraksın bu ekonomi kirizde esnafa ve halkın yararına işler yapmasına başlasın kendilerine oyveren halkla uğraşmayı bıraksınlar

Memet 09 Ağustos 2024 21:06

Kayyum zamnında seyyar arabacılardan kurtulmuştuk, seçimden bu yana memlekwtin her tarafını sardılar, bunlar belediyeden güç alıyor.

Yetkin gözcü 09 Ağustos 2024 16:18

Yalan dolan her yer işgal altında yönetim diye bir şey yok bu memlekette

Bakmadan Geçme