Siirt'te Silahlı Çatışmada Kazara Vurulan Sanatçı Cengiz Tan'ın Ailesinden 'Hem Teşekkür Hem Sitem' Açıklaması

Siirt'te silahlı çatışmada yoldan geçerken kazara vurulan sanatçı Cengiz Tan'ın ailesinden hem teşekkür hem de sitem açıklaması yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Tan ailesinden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dün ilimizde meydana gelen talihsiz olayda hiçbir ilgisi olmadan gelen serseri kurşunlar vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ağabeyim Cengiz Saruhan Tan için bizleri arayan hastaneye ziyaretimize gelen ve ilk andan itibaren bizleri yanlız bırakmayan eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Fakat her süreçte yaşadığımız gibi sıradan gören bizleri arayıp sormayan ziyaretimiz gelme tenezzülünde bulunmayan başta ilimiz siyasetçileri, bürokratları ve yetkili herkese sitemlerimizi iletiriz. 
Siyasetçiler ve yetkili bürokratlar sadece zenginlerin, kalburüstü insanların yetkilisi oldukları ve hep onların zor zamanlarda yanlarında oldukları için bizim gibi gerçek halk gerçek vatandaşları önemsemediklerini bir kez daha göstermişlerdir. Olayla ilgili aile olarak sonuna kadar hakkımızı arayacağımızı ve haklarımızın takipçisi olacağımızı bütün kamuoyunun bilgisine sunarız."

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • isa | 01 Haziran 2024 15:37

    Başbakanın geçmiş olsun mesajı var. MESAM'ın da geçmiş olsun mesajları var.

BUNLARA DA BAKIN