Siirt'te Şok Ölüm: Askeri Personel Hastane Lavabosunda Ölü Bulundu

Siirt il merkezinde görevli 45 yaşındaki askeri personel Bahri Erciyes, tedavi için gittiği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin lavabosunda ölü bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te görevli 45 yaşındaki aske personel Bahri Erciyes, tedavi için gittiği Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin lavabosunda ölü bulundu.

Kardiyoloji servisine muayene olmak için başvuran Erciyes'ten uzun süre haber alınamayınca, hastane çalışanları tarafından cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Siirt'te görev yapan 45 yaşındaki Bahri Erciyes, tedavi amacıyla başvurduğu Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, Üsteğmen Erciyes kardiyoloji servisine muayene olmak için hastaneye başvurdu. Uzun süre kendisinden haber alınamayan Erciyes, hastane çalışanları tarafından lavaboda hareketsiz halde bulundu. 

Sağlık personelinin yaptığı kontrollerde, Erciyes'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili olarak hastane yetkilileri derhal savcılığa bilgi verdi ve olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. Savcılık tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor. 

Erciyes'in ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla detaylı otopsi yapılacağı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüleceği bildirildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN