Siirt'te Uçuş Akademisi Proje Toplantısı Gerçekleştirildi

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında, Siirt Valiliği'nde düzenlenen 'Uçuş Akademisi Proje Toplantısı' gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Toplantıda, Siirt Havalimanı'nda yapılması planlanan Türk Hava Kurumu (THK) Uçuş Akademisi ve pilotaj eğitimi konuları ele alındı.

Toplantıya Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, THK Kayyım Heyeti Üyesi ve TUİ Türkiye Temsilcisi Av. Kaan Şahinalp, THK Uçuş Akademisi Eğitim Müdürü İbrahim Aykut Balı, TUİ İnsan Kaynakları Direktörü Murat Satı Demirel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Siirt Havalimanı Müdürü Osman Aysu, Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan ve DİKA Siirt Koordinatörü Kadir Öz katıldı.

Toplantıda, Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi'nin kurulması ve pilotaj eğitimlerinin Siirt Havalimanı'nda gerçekleştirilmesi için yapılacak çalışmalar detaylı olarak tartışıldı. Bu proje ile bölgedeki havacılık eğitimine önemli katkılar sağlanması hedefleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Batman | 07 Haziran 2024 03:11

    Üniversiteyi, Devleti ve memleketi dolandıran dolandırıcı siirt üniversitesi öğretim görevlisi daha yakalanamadı mı ? Bir de işkur müdürü, iş arayan işsiz pilot istihdamı yapacak toplantı da... Ne güzel lale devri :))

BUNLARA DA BAKIN