Siirt'te Yaptığı Hizmetleri Açıklayan Osman Ören, Mal Varlığı, Personel Alımı ve Birçok Önemli Konuyu Açıkladı

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2 dönem Siirt’te Milletvekili olarak görev yapan Milletvekili Osman Ören, kente yaptığı hizmetler, bakanlarla Siirt için yaptığı görüşmeler, mal varlığını, işe alımlarda ücret alınmadığı, havalimanı, vatandaşlarla görüşme sayısı olmak üzere birçok konuyu bir bir açıkladı.

Siirt il merkezinde Kentsel Dönüşüm, Siirt Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürülmesi, kamu kurum hizmet binalarının yenilenmesi, 500 yataklı devlet hastanesi ek hizmet binası, ilçelerde tekstil kent projesi gibi önemli projelerin gerçekleşmesinde büyük emek sarf ettiğini belirten Milletvekili Ören, şehre kazandırdığı diğer projelerini de tek tek açıkladı. 

Hak Etmediğimiz Dedikoduları Sineye Çektik

Bakanlık merkezli ya da KPSS ile yapılan personel alımlarında hak etmediği bir şekilde dedikodulara maruz kaldığını belirten Milletvekili Ören, “Bizim hiçbir şekilde alakamız olmamasına rağmen, Siirt’te kurumların çıktığı ihaleler, kendi çabasıyla, kendi puanıyla atanan personelin arkasında bizi gösterdiler. Bürokratların yaptığı tüm olumsuzlukları bize mal ettiler. İşe girenlerin emeğine hiçbir zaman saygı gösterilmedi. Hak etmediğimiz dedikodulara maruz kaldık fakat sineye çektik. Biz bu iftiralara maruz kaldık. Biz helal lokma ile büyüdük, Beytül malın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kul hakkının hem bu dünyada hem ahirette karşılığını bilen bir kişiyim. Ben hep o iftiralara uzak kaldım. Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmaya ve öğrencilere burs vermeye çalıştım.” Dedi.

Mal Varlığını Açıkladı

Ören, “Vekil olduktan sonra babadan kalma 1 evim vardı, onu inşa ettik, 3 evim oldu. Bir arabam vardı, onun da modelini yükselttim o konuda da 2 dönemdir milletvekilliği yapıyorum model yükseltmemin de normal olduğunu düşünüyorum, yani yine bir arabam var. Oğlum Furkan ben vekil olmadan memur olmuştu, onun da arabası var.” Diye konuştu.

Milletvekili Osman Ören, Artı Siirt’in Canlı Yayın Konuğu Olacak

Milletvekili Osman Ören, 1 Mayıs günü saat 20.00’da Artı Siirt’in resmi instagram hesabında canlı yayın konuğu olacak. Ören, kente yaptığı hizmetler, bakanlarla Siirt için yaptığı görüşmeler, mal varlığını, işe alımlarda ücret alınmadığı, havalimanı, Siirt-Kurtalan yolu, vatandaşlarla görüşme sayısı olmak üzere birçok konuyu canlı yayında açıklayacak.
 

Siirt'te Yaptığı Hizmetleri Açıklayan Osman Ören, Mal Varlığı, Personel Alımı ve Birçok Önemli Konuyu Açıkladı

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • siirt | 30 Nisan 2023 14:15

    herkes senın insanların işlerini halletmen karşılıgında nekadar para aldıgını biliyor siyasete girip milletvekili oldukltan sonra sen ve oglun çok yolsuzluk yaptınız ozellikle oğlun bunların hesabı sorulacak 15 gun kaldı sonra kacacak delik bulamazsınız

  • Fehat | 30 Nisan 2023 08:11

    Vekilliğin ilk döneminde Öztatlılardan hediye edilen pasatı atlamıssın bekçi alımlarında dönen filimleri hava alanına yapılan alımlar yalovadan oraya transferler yazmakla bitmez

  • Yasin | 30 Nisan 2023 03:04

    Taaaaam taaaaam inandık ...

BUNLARA DA BAKIN