Siirt'te Yeni İş Yerinin Açılışı Gerçekleşti!

Siirt'te 'His Hair Center' adlı yeni işletmenin açılışı, davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Siirtli işletmeci Süleyman Baytur’un yönettiği bu modern saç bakım merkezi, bölgedeki hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Açılış töreninde, protokol üyeleri ve yerel iş insanları bir araya geldi.

Törende bir konuşma yapan Süleyman Baytur, yeni salonun Siirt halkına en iyi hizmeti sunmak için açıldığını belirtti.

Müşteri memnuniyetinin ön planda olacağını vurgulayan Baytur, kaliteli hizmet anlayışının temel hedefleri arasında yer aldığını ifade etti.

Açılışta, AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan’ın yanı sıra birçok yerel iş insanı ve davetli de hazır bulundu.

Baytur, bu yeni girişimin Siirt’e katkı sağlamasını ve halkın beklentilerini karşılamasını umduğunu dile getirdi.

Yorumlar 5
Ömer Ömer 02 Ekim 2024 10:04

Cenabı Hak, hayırlı ve bereketli işler nasip etsin inşallah. Siirt iline yapılan bu yatırımda muvaffakiyeyler dilerim. İş adamı Sayın Süleyman BAYTUR'un girişimi ile yapılan bu yatırımda Siirt halkının desteklerinin daimi olmasını temenni ederim.

Nezir 30 Eylül 2024 14:56

Bunuda haber yapip nemalaniyorsunuz. Miletin işe güce ihtuyaci var Milletin ağzinda diş kalmamiş . Gidipte saçmi ekecek Üretim istiyoruz tüketim değil

Abdullah 30 Eylül 2024 11:46

İlimiz Türkçe, Kürtçe ve Arapça konuşan 3 dilli bir şehir bu Dillerden bir isim koysaydıya kültürümüzden nekadar kopmuşuz yazık

56lı 29 Eylül 2024 21:10

Yeni işyerleri açılışına devam,siyasiler,bürokratlar görkemli açılısışlar hayırlı olsun.Cevre illerde de 4 ve 5 OSB açılışları var fabrika açılısları var.İstanbul'a göç edenlerın sayısı Siirt 'n 2 buçuk katı,Batmanlı sayısı nüfusunun % 5 i ilgililenlerin bilgisine sunulur.

Hamdi 29 Eylül 2024 19:49

Boş işler bunlar, üretim yok hep tüketim. Bunun haber değeri yok.

Bakmadan Geçme