• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: 'Atatürk'e Minnetimiz Sonsuz, 14 Eylül'ü Gururla Kutluyoruz'

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: 'Atatürk'e Minnetimiz Sonsuz, 14 Eylül'ü Gururla Kutluyoruz'

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Atatürk'ün Siirt'e gelişinin 108. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan borcumuzu vurgulayarak, bu özel günü büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını belirtti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Siirt’e gelişinin 108. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kuzu, mesajında Atatürk’e duyulan minneti vurgularken, Atatürk’ün Siirt’e 14 Eylül 1916’da gerçekleştirdiği ziyaretin Siirt halkı için büyük bir onur olduğunu belirtti.

Güven Kuzu, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atarak birçok ülkeye örnek teşkil ettiğini ifade etti. Mesajında, "Atatürk’e çok şey borçluyuz ve bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz" diyen Kuzu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andığını ve Siirt halkının 14 Eylül Şeref Günü’nü kutladığını dile getirdi.

Kuzu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Atatürk’ün ilimize teşriflerinin 108. yıldönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyoruz. Dünyada eşine az rastlanan büyük bir devlet adamı Atatürk’e ne kadar çok şey borçlu olduğumuzu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. O Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attığı gibi dünyada birçok ülkeye örnek olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Siirtli hemşerilerimin ve üyelerimizin ''14 Eylül Şeref Günü''nü kutluyorum.

Bakmadan Geçme