• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan ATO Başkanı Gürsel Baran'a Anlamlı Ziyaret

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan ATO Başkanı Gürsel Baran'a Anlamlı Ziyaret

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti. Görüşmede, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altındaki iş birliği olanakları ele alındı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ankara Ticaret Odası'nın 54 No’lu Bankacılık ve Finansal Kuruluşlar Meslek Komitesi Meclis Üyesi olan kızı Özge Kuzu Küpeli ile birlikte ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyaret sırasında, her iki başkan da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında faaliyet gösteren odalar arasındaki iş birliğinin önemine değindi. Güven Kuzu, Gürsel Baran'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, "Gürsel Baran ile potansiyel iş birlikleri ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi konularında verimli bir görüşme yaptık," dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve Özge Kuzu Küpeli'yi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu tür ziyaretler, kurumlar arası dayanışmayı ve ortak projeleri artırmak için büyük bir fırsat sunuyor," şeklinde konuştu.

Ziyaret, iki oda arasında gelecekteki iş birliği fırsatlarına zemin hazırlarken, katılımcılar da bu tür etkileşimlerin önemine vurgu yaptı.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan ATO Başkanı Gürsel Baran'a Anlamlı Ziyaret

Bakmadan Geçme