Siirt Umut Kervanı 50 yetim çocuğun bayram öncesi yüzünü güldürdü

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

​Yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçların yüzünü güldüren Siirt Umut Kervanı, “Kurban Bayramı” vesilesiyle yetim çocukların yüzünü güldürdü

Yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı Vakfı, hayırseverlerin yardım ve destekleriyle yetim, muhtaç ve kimsesizlere umut olmaya devam ediyor. Vakıf, son olarak Siirt’te "yetimlerin yüzü gülsün" sloganıyla onlarca yetim ve muhtaç çocuğa giyim yardımında bulundu.

Bir mağazaya götürülen aralarında Suriyeli çocukların da bulunduğu 50 çocuk dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı buldu.

“Yetim çocukların yüzünü güldüren hayırseverlerden Allah razı olsun”

Yetim çocukların yüzünü güldüren ve bu hayra vesile olan hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun.” diyen Siirt Umut Kervanı Vakfı Gönüllüsü Aynur Tokdemir, “Onların vermiş olduğu katkılar sayesinde bu yardımları gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. 50 yetim ve muhtaç çocuğu Siirt Umut Kervanı Vakfı olarak giydirdiklerini ifade eden Tokdemir, “ Çocuklar, bayram ihtiyaçları olan giysi ve ayakkabıları kendilerinin seçebileceği bir şekilde almalarını sağladık. Buradan onları gülümseterek yolcu ettik. Bizler biliyoruz ki Peygamber Efendimiz aleyhisselatu vesselam yetim kardeşlerimizi bize emanet etmiştir. Allah, Azze ve Celle de muhakkak ki yetimleri bırakmamak gerektiğini ayet-i kerimede belirtmiştir. Bizler de onları kakmadan, üzmeden, gülmelerini ve istedikleri bir şekilde bir bayram geçirmeleri için onlara bayramlıklarını temin ettik.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN