Siirt Üniversitesi Rektörü Ev Sahiplerine Seslendi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Artı Siirt'e açıklamada bulunan Prof. Dr. Şındak, ev sahipleri ve yüz yüze eğitim için öğrenciler ve öğretim üyeleri hocalara sağlıklı bir eğitim için aşı çağrısında bulundu.

Rektör Prof. Dr. Şındak, “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın bütün bölüm, program ve anabilim dallarında yüz yüze eğitime başlıyoruz. Sizlerin sağlığı için gerekli tedbirleri alıyoruz. Öğrencilerimizi aşılarını tamamlamış olarak üniversitelerine gelmelerini özlemle bekliyoruz.” dedi.

Rektör Şındak, Siirtli Ev Sahiplerine Seslendi

Öğrenciler ailelerini bırakarak eğitim görmek ilimize geldiğini belirten Prof. Dr. Şındak, "Bizim kıymetli öğrencilerimize yardımcı olmamız gerekmektedir. İlimizde ev bulma sıkıntısı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz de bu durumdan muzdarip. Eğitim için ailelerini bırakıp ilimize gelen öğrencilerimiz için kira fiyatlarını makul seviyede tutmamız onların ve Siirt'imizin yararına olacaktır. Öğrencilerimizi çok seviyoruz, onları çok özledik, öğrencilerimizin aşılarını tamamlamaları hem kendilerini hem de toplum sağlığı için çok önemlidir. Pandemi sürecini beraber atlatana kadar önlemlere dikkat etmeliyiz. İmkanlar dahilinde aşı konusunda bizler de öğrencilerimize yardımcı olacağız." ifadesinde bulundu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN