Siirt Üniversitesinde Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Çorba İkramı

2023-2024 güz dönemi final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi C Blok önünde Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Prof. Dr. Cahit Pesen'in katılımıyla çorba ikramında bulunuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2023-2024 güz dönemi final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi C Blok önünde Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci  ve Prof. Dr. Cahit Pesen’in katılımıyla çorba ikramında bulunuldu.

Çorba ikramının ardından Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde bulunan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Merkez Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Ziyarette daire başkanları, akademik ve idari personeller de hazır bulundu. Öğrencilerin ders çalışmaya kısa bir mola vermesi ile onlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Siirt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat Şındak, “Üniversitede sınav dönemlerinde geleneksel hale gelen çorba ikramımızı bu yılda gerçekleştirdik.

Siirt Üniversitesinde Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Çorba İkramı

Final haftası boyunca sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi C Blok önünde çorba ikramımız devam edecektir. Tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz davetlidir. 

2023-2024 güz dönemi final sınavlarına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ayrıca tüm akademisyenlerimize de kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Merkez Kütüphanesi final dönemi boyunca hafta içi 08.00-22.45, hafta sonu 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacaktır.

Siirt Üniversitesinde Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Çorba İkramı

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN