Siirt Vali Eşi Nurten Kızılkaya Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın eşi Nurten Kızılkaya, 1993 yılında şehit düşen Reşat Kalkan'ın ailesini ziyaret eti.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın  eşi Nurten Kızılkaya, 1993  yılında şehit düşen Reşat Kalkan’ın ailesini ziyaret eti.
Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın eşi Nurten Kızılkaya, Şirvan/Gözlüce köyünde Bölücü Terör Örgütü tarafından 1993 yılında şehit edilen Güvenlik Koruyucusu Reşat Kalkan ve kızı Sevdet Kalkan'ın ailesini ziyaret etti. 

Şehidin değerli eşi ve çocuklarıyla bir araya gelip taleplerini dinleyen Vali eşi Nurten Kızılkaya, “şehide Allahtan rahmet dileyerek,tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun.” İfadelerini kullandı.

Siirt Vali Eşi Nurten Kızılkaya Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Ziyarette şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali eşi Nurten Kızılkaya, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Devletin, vatanın bölünmez bütünlüğü için şahadet şerbeti içmiş şehitlerin emanetlerine sahip çıktığını belirten Kızılkaya, ''Şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyoruz. medyasiirt Tüm şehitlerimizden Allah razı olsun. Ülkenin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine kast eden terör odakları, amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Şehitlerimiz, Türk milletinin onuru, şerefi ve gururudur. '' diye konuştu. 

Şehit aileleri ise devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söylediler.

Ziyarette, Siirt Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar’da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme