Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'dan Esnaf Ziyareti

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Sakıp Beygo Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi ve bereketli kazançlar diledi. Ziyareti sırasında Cefan Kavunu ikram eden Vali Kızılkaya, Siirt'e özgü ürünleri inceledi ve vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Sakıp Beygo Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Kızılkaya, Ülkü Mahallesi'nde yer alan Sakıp Beygo Caddesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, Siirt’e özgü ürünleri inceledi. Ziyareti sırasında bir manavda vatandaşlara Cefan Kavunu ikram eden Vali Kızılkaya, vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve beklentilerini dinledi.

Bu ziyaretle, esnaf ve vatandaşlarla iletişimini güçlendiren Vali Kızılkaya, şehrin yerel dinamiklerini yerinde gözlemleme fırsatı buldu.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'dan Esnaf ZiyaretiSiirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'dan Esnaf ZiyaretiSiirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'dan Esnaf Ziyareti

Bakmadan Geçme