Siirtli Çaresiz Babayı Ziyaret Eden Başkan Olğaç, 'Tedavileri İçin Gerekli Tüm Girişimlerde Bulunacağız'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, geçen yıl Ramazan ayında gizli tansiyon nedeni ile bir gözünün tamamını diğer gözünün ise yüzde 50’sini kaybeden 6 çocuk babası Mehmet Kaçar ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Kaçar'ın tedavisi için gerekli tüm girişimlerde bulunacaklarını belirten Başkan Olğaç, tedavi konusunda sıkıntı yaşayan tüm vatandaşların yanlarında olduklarını ifade etti.

“Yardıma İhtiyacı Olan Ailelerimiz Kendilerini Sahipsiz Zannetmesinler Her Zaman Onların Yanlarındayız”

Ziyarette açıklamada bulunan Olğaç, şöyle konuştu:

“Bugün Kaçan ailemizi ziyarette bulunduk. Mehmet Kaçan’a Allah’tan acil şifalar diliyorum. Pırlanta gibi 6 çocuk babası Kaçan’ın sağlık sorununu aşması için biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yardıma ihtiyacı olan ailelerimiz kendilerini sahipsiz zannetmesinler her zaman onların yanlarındayız. Elimizden gelen tüm gayreti onlar için göstereceğiz. Tedavileri için gerekli tüm girişimlerde bulunacağız. Kaçan için doktorlarla istişare ettikten sonra teşekküllü bir hastanede tedavisini sürdüreceğiz. Ailemiz de çocukları da kendilerini kesinlikle sahipsiz görmesinler, bizler her daim hemşerilerimizin yanında olacağız. Allah kendisine en kısa sürede acil şifalar versin. Ailemizi de takip edeceğiz, kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa gidermeye çalışacağız. Her zaman yanlarında olduğumuzu iyi bilsinler.”

“Sağlık Sorunları Olan Aileler Mutlaka Bizimle İrtibata Geçsinler”

Sağlık sorunu olup da tedavi olamayan hastalara çağrıda bulunan Başkan Olğaç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sağlık sorunları olan aileler mutlaka bizimle irtibata geçsinler. Sağlık alanında çok güçlü bir ülkeyiz. İnsanların çok büyük paralar harcayıp tedavi görmelerini gerektirmeyen bir dönemdeyiz. Devletimiz tedavi kısmında vatandaşımızın tamamen yanında, gerekli tedaviyi yapıyor. Hastanelerimizde, vatandaşlar eskisi gibi kuyruklarda beklemiyor. Doktorlarımız orada gerekli tedavileri hızlı bir şekilde yapıyor. Yeter ki ailelerimiz bu tür problem yaşadığında bize hızlı bir şekilde ulaşsın. Gerçeği bize de ulaşmalarına gerek kalmadan hastanelerimizdeki sağlık çalışanlarımız gereken bütün çabayı gösteriyorlar. Vatandaşlarımız hiçbir ücret ödemeden tedavilerini oluyorlar. Bizler de eğer bir aksaklık olursa, daha teşekküllü bir hastaneye gitmeleri gerekiyorsa buna seve seve ön ayak oluruz.”

Aileye gıda yardımında bulunan Başkan Olğaç, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN