Siirtli İntiharkolik Uzun bir Aradan Sonra Çatıya Yeniden Çıktı!

Türkiye'nin birçok yerinde işsiz olduğunu ileri sürerek intihar girişiminde bulunan ve son olarak en son 2023 yılının Mart ayında Çorum ilinde intihara kalkışan Siirtli genç bu kez Iğdır'da ortaya çıktı.

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde bu kez ortaya çıkan Hasan İ’nin, ilçe merkezinde bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Durumu gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, gereken güvenlik tedbirlerini aldı. İtfaiye ekipleri çevreye şişme yatak açtı, polis ekipleri ise şahsı ikna etmek için uzun süre dil döktü. 

İlçe kaymakamı da Hasan İ.’nin bulunduğu binaya gelerek, Siirtli intiharkolik’i ikna etmek için çaba gösterdi. Hasan İ., daha sonra çatıdan inmeye ikna edildi.

Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

 

Yorumlar 1
Siirtli 15 Ekim 2024 08:27

Adam yolunu bulmuş, her gittiği yerden yol yemek ücretini bir şekilde çıkarıyor, Ama devleti meşgul ediyor bu ruh hastası , tıkayın Elazığ'a 1 ay bir daha böyle bir şey yapıyor mu görün.

Bakmadan Geçme