Siirtli Sancak Ailesinin Takımında Önce Hoca Sonra Kaptanlar Gitti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Adana Demirspor'un Siirtli kulüp başkanı Murat Sancak, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ümit Özat hocamız istifa etmiştir. Yönetim kurulu adına istifasını kabul ettim. Emekleri için kendisine ve ekibine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kulüp içerisinde bir süredir Ümit Özat hakkında istifa çağrıları yapılıyordu. Özat, geçen hafta gelen galibiyetin ardından da bu konuda yönetim kurulunda yalnızca birkaç kişinin kendisini desteklediğini açıklamıştı.

Adana Demirspor'da, Giresunspor'a karşı alınan yenilgi sonrası Ümit Özat'ın istifası sonrası taşlar yerinden oynadı. Özat'ın yerine 1 saat içinde Cüneyt Dumlupınar'ı göreve getiren Adana ekibinde tecrübeli isimler Erkan Zengin ve Volkan Şen'den de kulüp bulması istendi. Demirspor'da ayrıca altyapı sorumlusu da değişti.

TFF 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Giresunspor'a 2-0 mağlup olan Adana Demirspor'da maçın ardından hareketli saatler yaşandı. Alınan mağlubiyetin ardından akşam saatlerinde teknik direktör Ümit Özat ile yolların ayrıldığı Adana ekibinde, takımın yıldız isimleri ve kaptanları Erkan Zengin ve Volkan Şen'e de kulüp bulmaları için izin verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN