Siirtli Vatandaşlar, Akaryakıta Gelen Zamlar Sonrası Halk Otobüslerine Yöneldi!

Son günlerde akaryakıta gelen üst üste zamlar sonrası, Siirt halkı kendi otomobillerini otoparklara bırakıp, toplu taşıma araçlarına yönelmeye başladı. Akaryakıt fiyatlarının oldukça pahalı olması nedeniyle Siirt halkı, yoğun olarak toplu taşıma araçlarına yöneldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Özellikle Siirt Belediyesine ait toplu taşıma araçlarını tercih eden Siirt halkı, belediye otobüslerinde yoğunluk olmasına neden oluyor.
Artı Siirt Haber Ajansı'na ulaşan vatandaşlar, artık şahsi araç kullanmanın bir lüks olduğunu belirterek, işe gidip gelmek için toplu taşıma araçlarını kullandıklarını belirtti.
Öte yandan vatandaşların araçlarını trafikte kullanmak yerine otoparklarda park etmek istemesi üzerine, kent genelinde otopark sorunu bir kez daha bariz bir şekilde baş gösterdi.
Vatandaşların çoğu yerde çift taraflı ve park yerinin yasak olduğu yerde araçlarını park etmek zorunda kaldıkları görülüyor.
Vatandaşlar, şehrin en büyük sorunlarından olan otopark sorununun bir an önce çözülmesini ve akaryakıt fiyatlarının da normale dönmesini istiyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN