Siirt'te Aranan 2 Kişi Yakalandı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından Türkiye Geneli Narkotik Uygulamasında yapılan kontrolde aranan 2 kişi yakalandı.

Türkiye Geneli Narkotik Uygulamasına, 311 jandarma ve 53 ekibin katılı ile toplam 933 kişinin sorgulaması yapıldı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması” kapsamında başta uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik olmak üzere, suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların ve araçların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla Siirt ili genelinde (311) Jandarma personeli (53) ekibin katılımıyla, üç aşamalı olarak eş zamanlı Narkotik Uygulaması icra edilmiştir.

İcra edilen Narkotik Uygulaması kapsamında; (23) metruk bina, (45) cadde/sokak, (5) iş yerinde kontrol ve denetim yapılmış, (335) araçta kontrol edilmiş ve (933) şahıs sorgulaması yapılmıştır." denildi.

Yazılı açıklamanın devamında ise şunlara değinildi:

"Yapılan denetim, kontrol, arama ve sorgulamalar sonucu (2) aranan şahıs yakalanmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN