Siirt'te Liseli Kızlardan Yoksul Aileye Yardım Eli

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, maddi durumu yetersiz olan, bir aileye gıda ve giyim ve ev eşyası yardımında bulundu.

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nce, Ulus Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi aileye başlatılan yardım kampanyasında ev eşyası, erzak ve giyim malzemelerinden oluşan yardımlar toplandı.

Okul Müdürü Sevda Onay, yaptığı açıklamada, “İnsan insanın umudu olmalıdır. Biz Zübeyde Hanım lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri yanı sıra yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi olan bütün ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Kentteki yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını göstermek ve onların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bir kampanyaya devam ettik. Öğrencilerimiz ve okul idaremizin desteklediği kampanyayla çeşitli ev eşyası, giyim malzemeleri ve erzak malzemesi toplandı. ihtiyaç sahibi ailelerin kış mevsimi bir nebze de olsa yardımcı olabilmektir.” dedi.

Okul Müdürü Onay, okuluun Çocuk Gelişimi ve Kimya Teknolojileri alanında yürüttükleri projeler ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattıkları sosyal sorumluluk projesi çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yardım çalışmasına katılan Okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz, öğrenciler ihtiyaç sahibi ailelerin zor şartlarda verdikleri yaşam mücadelesine üzüldüklerini belirterek, “Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Evlerini gezerek yaşamlarını gördük. Fakat bu yardımlar yetmiyor. Herkesin yardım çalışmalarına destek vermesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN