Şirvan Kaymakamı Hasar ile Başkan Cellek'ten Cevizlik İlkokuluna Ziyaret

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Emniyet Amiri Umut Yazgan,İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık, İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat ve İlçe Şube Müdürü Nizamettin Kaplan ile birlikte Cevizlik İlkokulunu ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Kaymakam Hasar, okul idarecileri ve öğretmenlerden eğitim öğretim faaliyetleri, okulun mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam Hasar, Öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi, öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek, akabinde öğrencilere karne hediyesi olarak hamburger ikramında bulundu.

Öğrenciler açısından güzel bir gün olduğunu belirten Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, “ Öğrencilerimiz için güzel bir karne hediyesi olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. İnşallah öğrencilerimiz için iyi bir motivasyon kaynağı ve pozitif bir katkı olur” ifadelerini kullandı.

CEVİZLİK KARAKOLUNA ZİYARET

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, İlçe Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Emniyet Amiri Umut Yazgan,İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık, İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat ve İlçe Şube Müdürü Nizamettin Kaplan ile birlikte Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
Sorumluluk bölgesindeki asayiş olayları , tedbirler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HaberHaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN