• Haberler
  • Siirt Haber
  • STSO Başkanı Güven Kuzu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

STSO Başkanı Güven Kuzu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu mesajında “Bu yıl 102’nci yıldönümünü kutladığımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın istiklal mücadelesinin kazanılarak ordu ile millet bütünleşmesinin bir göstergesi olduğunu, yüzyıllardır bağımsız yaşayan bir milletin, birlik ve beraberliği önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Milli hafızamızdan asla silinmeyecek bu zaferin kazanılmasında halkın ve askerin  kahramanlığı ile Atatürk'ün önderliği büyük bir etken olmuştur” dedi.

Başkan Kuzu, mesajında bize bu zaferi armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla andığını, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığını belirtti.

Yorumlar 1
şeref 30 Ağustos 2024 01:13

Güven KUZU'yu vatanseverliği için tebrik ediyorum.Başka günlerde kutlama mesajları yazdırmakta yarışa girenler, Milli Bayramlarda söz birliği etmiş gibi sesleri çıkmıyor. Kendi Ülkesinin Zafer Bayramını kutlamaktan utanıyorlar. Çok ilginç...

Bakmadan Geçme