• Haberler
  • Siirt Haber
  • Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığından Ücretsiz Eğitim Desteği

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığından Ücretsiz Eğitim Desteği

Siirt Ülkü Ocakları, öğrencilere yönelik ücretsiz TYT, AYT ve KPSS kursları ile eğitimde fırsat eşitliği sunmaya devam ediyor. Başkan Dr. Kadir Ekin, gençlere yönelik projelerin Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın destekleriyle hayata geçirildiğini belirtti.

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı, Siirtli gençler için ücretsiz eğitim desteği sunarak eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle önemli projelere imza atıyor. Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Dr. Kadir Ekin, TYT, AYT ve KPSS sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik kursların Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilen projelerle desteklendiğini açıkladı.

Siirt Ülkü Ocakları’ndan gençlere ücretsiz eğitim desteği

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı, Siirtli gençler için TYT, AYT ve KPSS hazırlık derslerini ücretsiz olarak sunmaya başladı. Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Dr. Kadir Ekin, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından projelendirilen ÜOZEM (Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim Merkezi), ODAK2023 ve Türk Büyükleri Okuma Serisi çalışmalarının Siirt’teki öğrencilere ulaşmasını sağladıklarını duyurdu. Başkan Ekin, tüm Siirtli öğrencileri bu imkânlardan faydalanmaları için Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı hizmet binasına davet etti.

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığından Ücretsiz Eğitim Desteği

Eğitimde Dijital Dönem

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı’nda düzenlenen kurslarda, tüm ortaokul, lise ve KPSS-B grubu öğrencileri internet üzerinden sınırsız şekilde "Dijital Eğitim" sistemine ulaşabilecek. Başkan Ekin, bu eğitimlerin Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlandığını ve öğrencilerin hiçbir ücret ödemeden bu sistemden faydalanabileceğini belirtti. Eğitimlere katılımın gönüllülük esasına dayalı olduğunu ifade eden Ekin, bu projelerle öğrencilerin geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğine inandıklarını vurguladı.

Katılım ve Başvuru

Başkan Dr. Kadir Ekin, tüm öğrenci kardeşlerini bu eğitim fırsatlarından yararlanmak için Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı’na davet etti. Sunduğu projelerle gençlere hem akademik başarı hem de kültürel donanım kazandırmayı hedefleyen Ülkü Ocakları, gençlere olan desteğini sürdürecek.

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığından Ücretsiz Eğitim Desteği

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığından Ücretsiz Eğitim Desteği

Bakmadan Geçme