Ünlü Yazar İnanç'ın Söyleşisine Siirtliler Yoğun İlgi Gösterdi!

Siirt Valiliği ve Siirt Belediyesinin düzenlediği 8. Kitap Fuarı kapsamında Yazar Hayati İnanç'ın katılımıyla 'Hayata Şiirden Bakmak' konulu söyleşi düzenledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valiliği ve Siirt Belediyesinin düzenlediği 8. Kitap Fuarı kapsamında Yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla ‘Hayata Şiirden Bakmak’ konulu söyleşi düzenledi.

Siirt Üniversitesi Merkez konferans salonunda Yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla gerçekleştirilen ‘Hayata Şiirden Bakmak’ konulu söyleşiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Salonun tıklım tıklım dolduğu etkinlikte Yazar İnanç, ele aldığı konular ve kendine has anlatımıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Katılımcılar düzenlenen etkinlik için Siirt Valiliğine ve Yazar Hayati İnanç’a teşekkür etti.

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Jandarma Alay Komutanı Tupgeneral Emrullah Büyük, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak da etkinlikte yer aldı.  Etkinlik sonunda Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal  Kızılkaya, Yazar Hayati İnanç’a plaket ve çiçek takdim etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Sait | 16 Aralık 2023 15:08

    Merdan YARARDAĞ ve İsmail SAYMAZ ne zaman gelecekler.

BUNLARA DA BAKIN