Vali Kemal Kızılkaya liselere geçiş sınavı (LGS) dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, liselere geçiş sınavı (LGS) dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Liselere Geçiş Sınavı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Vali Kızılkaya mesajında, “Yapılacak olan LGS ile ilgili, öğrencilerimizin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları adına, Valiliğimiz koordinesinde sınav öncesi, sırası ve sonrasında alınması gerekli olan tüm önlemler titizlikle planlanmış olup, ilgili kurumlarımızca hassasiyetle uygulanacaktır.” İfadelerini kullandı.

Liselere Geçiş Sınavı dolayısıyla yayınladığı mesajda Vali Kızılkaya şu şekilde açıklamada bulundu:

“Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS)  2 Haziran 2024 Pazar günü (1. Oturum:9.30- 2. Oturum:11.30) tüm sınav merkezlerinde yapılacaktır.

Yapılacak olan LGS ile ilgili, öğrencilerimizin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları adına, Valiliğimiz koordinesinde sınav öncesi, sırası ve sonrasında alınması gerekli olan tüm önlemler titizlikle planlanmış olup, ilgili kurumlarımızca hassasiyetle uygulanacaktır. 

Aydınlık yarınlarımızın mimarları öğrencilerimizin hedeflerine ulaşabilmek adına çıktıkları akademik yolculuklarında hayalini kurdukları liselere yerleşeceklerine olan inancımız, güvenimiz tamdır. 

Gözbebeğimiz olan çocuklarımızın hayatta başarılı olmalarında anne babalar hiç şüphesiz en büyük sorumluluk sahiplerindendir. Sizlerin anne ve babalar olarak bu süreçte dikkatli olup, sınav sonucu ne olursa olsun çocuklarınızdan sevginizi, ilginizi ve desteğinizi esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum.

Siz değerli Siirt halkımızdan da ricamız, sınav saatlerinde sokaklarda gerekli hassasiyeti göstererek gürültü yapmadan çocuklarımıza rahat bir ortam sağlamanızdır.

Bu duygularla, büyük bir azimle sınava hazırlanan tüm öğrencilerimize LGS’de üstün başarılar diliyor, sınavda görev yapacak tüm yönetici, öğretmene görevlilere de kolaylıklar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN