• Haberler
  • Siirt Haber
  • Vali Kızılkaya: ''Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Sunmaktır''

Vali Kızılkaya: ''Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Sunmaktır''

Siirt İl Özel İdaresi, kendi öz kaynaklarıyla 16 milyon 407 bin Tl bedelle 2 adet Beko-Loder (JCB), 1 adet Çekici (Treyler) ve 1 adet Lowped olmak üzere toplam 4 adet İş Makinasını Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü'ne kazandırarak araç filosunu güçlendirdi. Yeni araçlar, dualarla hizmete başladı.

Siirt’te düzenlenen bir programda konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, İl Özel İdaresi'nin hizmet gücünü artırmak amacıyla 4 yeni iş makinasını araç filolarına eklediklerini belirtti. Vali Kızılkaya, “Kendi kaynaklarımızla bu araçları temin ederek halkımıza daha etkili hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini daha da artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesile ile bu birlikteliği ve milletimize hizmet etmeyi bize nasip eden Cenabı Allah’a hamd ediyoruz” dedi.

Yeni araçların hayırlı olmasını dileyen Vali Kızılkaya, hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Programa, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Bülbül, Genel Sekreter Yardımcısı Lokman Polat, birim müdürleri ve İl Özel İdaresi personeli de katıldı.

Vali Kızılkaya: ''Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Sunmaktır''Vali Kızılkaya: ''Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Sunmaktır''Vali Kızılkaya: ''Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Sunmaktır''Vali Kızılkaya: ''Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Sunmaktır''

Bakmadan Geçme