Vali Kızılkaya, Çetin HES Barajı Nedeniyle Mağdur Olan Köylülerle Bir Araya Geldi

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Pervari Kaymakamlığı önünde Çetin HES Barajı nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirterek eylem yapan köylüleri ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Kızılkaya, Botan Çayı üzerinde kurulan Çetin HES Barajı nedeniyle sıkıntı yaşayan Güleçler, Narsuyu, Ayvalıbağ ve Gölgeli köylerinin sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Köy muhtarları ve vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kızılkaya, devletin her türlü desteği sağlamak için gerekli adımları atacağını belirtti. Özellikle kamulaştırma ve Asma Köprü taleplerinin kapsamlı bir şekilde değerlendirileceğini vurgulayan Kızılkaya, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hareket ederek, hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz," dedi.

Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya’ya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Siirt İl Genel Meclisi Başkanı Cangir Bayram, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, DSİ, AFAD ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürleri eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN