Vali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret: Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel Görevimiz

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla örnek koruyucu aile Zeliha-Ali Elçi çiftini konutlarında ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Vali Kızılkaya, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın sevgi dolu bir aile ortamında büyümesinin devletimizin en temel görevlerinden biri olduğunu" vurguladı.

Elçi ailesinin, devletin koruması altındaki çocuklara anne-baba sıcaklığını ve şefkatini yaşattığını belirten Vali Kızılkaya, "Örnek 'Elçi' ailemizin nezdinde güvenli ve destekleyici bir aile ortamında çocuklarımıza anne-baba sıcaklığını ve şefkatini yaşatan tüm koruyucu ailelerimize teşekkür ediyor, 'Koruyucu Aile Günü’nü yürekten kutluyorum." dedi.

Vali Kızılkaya, koruyucu ailelerin önemine dikkat çekerek, daha fazla ailenin bu anlamlı görevi üstlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret: Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel GörevimizVali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret: Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel GörevimizVali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret: Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel GörevimizVali Kızılkaya'dan Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret: Çocuklarımızın Sevgi Dolu Bir Ailede Büyümesi Temel Görevimiz

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN