• Haberler
  • Siirt Haber
  • Vali Kızılkaya Eruh'ta: Esnafın Nabzını Tuttu ve Gençlik Merkezinin Açılışını Yaptı

Vali Kızılkaya Eruh'ta: Esnafın Nabzını Tuttu ve Gençlik Merkezinin Açılışını Yaptı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Eruh ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinledi ve 'Sarıgül Camii Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri kapsamında Eruh’a giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Vali Kızılkaya, halkın sorun ve taleplerini dinledi ve esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi. Ziyarete Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk de eşlik etti. Vali Kızılkaya, huzur ve güven ortamında sürdürülen çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

Sarıgül Camii Diyanet Gençlik Merkezi Açılışı

Eruh ziyaretinde Vali Kızılkaya, Diyanet İşleri Başkanlığı himayesinde Siirt İl Müftülüğü tarafından hayata geçirilen 'Sarıgül Camii Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Vali Kızılkaya, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan bu projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Gençlere Verilen Destekler

Vali Kızılkaya, "Gençlik Merkezi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerine katkı sunacaktır," dedi. Gençlerin her daim yanında olduklarını belirten Vali, merkezin gençlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştireceğine inandığını ifade etti.

Bakmadan Geçme