Valiler Kararnamesi Geliyor! Siirt Valisi Kalmalı

2024 Valiler kararnamesi geliyor. Valilerde büyük değişim bekleniyor. Halk, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın Siirt'te görevine devam etmesini istiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye'de valilik görevlerinde büyük değişiklikler bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre, en az 20 valinin yer değiştireceği ve toplamda 35 ilde valilik görevinde değişiklikler olabileceği belirtiliyor.

Bu büyük değişiklik sürecinin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması ve valiliklerdeki yeni atamaların duyurulması bekleniyor.

Öte yandan İstanbul’da başarılı çalışmalar yapan  Vali Davut Gül ile aynı şekilde Ankara Valisi Vasip Şahin’in görevlerine devam etmesine kesin gözü ile bakılıyor.

VALİ KIZILKAYA KALMALI..!

Siirtli vatandaşlar, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'dan memnun olduklarını ifade ederek Siirt'te değişim istemediklerini ifade ettiler. 

Halk, geldiği ilk günden itibaren sürekli sahada vatandaşlarla olan, sorunlarına çözüm bulan Vali Kızılkaya'nın Siirt'te görevine devam etmesini istedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Siirtli | 26 Ağustos 2024 09:47

    Bence acil degismeli Siirt te ilk geldiğinde aktif bir çalışma yaptı eğer devam ederse güzel etmezse şov amaçlı bunlar diye halk arasinda konuştuk birçok kamu kurum müdürü saçma sapan işler yaparken mülki amir sessizce Z kaldı bence Siirt'te bir faydası yok acil degismeli

  • Yetkin gözcü | 23 Ağustos 2024 19:57

    Merak ettim admin efendi Siirt e katkısı ne oldu bir anlatta bilelim

  • sadık | 23 Ağustos 2024 16:59

    başka illere de faydası dokunsun bence ! :)

BUNLARA DA BAKIN