Ziraat Bankası et ürünleri için 700 TL indirim yapacak! Başvuru tarihi ve şartları neler?

Ziraat Bankası, düzenlemiş olduğu iki kampanyasıyla birlikte kırmızı et ve diğer gıda ürünlerinde toplam olarak 700 TL indirim yapacağını duyurdu. Peki, başvuru için gerekli şartlar neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte haberin detayları...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, düzenlemiş olduğu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol hediye puan, artı taksit ve kampanya imkânı sağlamaya devam ediyor. Akaryakıt, teknoloji, tatil, beyaz eşya sektörüne kadar hemen hemen alanda kampanyalar yapmaya devam eden Ziraat Bankası, şimdi de gıda sektörüyle ilgili olarak peş peşe iki kampanya düzenleyip bu kampanyalara katılım sağlayan müşterilerin yaklaşık olarak 700 TL indirim kazanacağı haberini verdi. Bu kapsamda, kampanyalara katılmak isteyen müşteriler, kampanyaların her birinden 500 TL, diğerinden ise 200 TL indirim kazanma hakkına da sahip olacak ve böylece, toplam olarak 700 TL indirim kazanmış olacak.

Bu doğrultuda, Bankkart ile anlaşmalı bakkal, market, manav, kasap ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferlik yapılacak bin lira ve üstü her alışveriş için 50 lira, toplam 500 lira Bankkart Lira armağan edilecek. Aynı zamanda, Bankkart’a özel Zırhlı Toptan ve Perakende Market’te tek seferde yapılacak 2 bin lira v

500 Tl indirim kampanya şartları

Bu kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den ya da MARKET500 yazıp 4757’ye SMS gönderip katılım sağlanabilir. Kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamış olmak yeterli olacak. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanacağı en çok Bankkart Lira tutarı 500 lira olabilecek.

e üstü alışveriş için ise 200 lira Bankkart Lira imkanı sağlanacak.

200 TL indirim kampanya şartları

Kampanya 1 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli sayılacak. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den ya da ZIRHLI yazıp 4757’ye SMS göndermek gerekecek. SMS ile kampanyaya katılım sağlamak için Bankamız sisteminde kayıtlı ve harcamaları yapıldığı asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS gönderilmesi yeterli sayılacak. Ziraat Bankası zaman zaman yapmış olduğu kampanya ve indirimlerle müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN