Başhekim Dr. Fevzi Bircan Özkan, Minik Cihana Umut Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Artı Siirt Haber Ajansının gündeme getirdiği, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Fezi Bircan Özkan’nın girişimleri sonucu, minik Cihan tedavisine başlanmak üzere Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Minik Cihan’ı ve babasını hastanede kabul eden Özkan, Daha önce özel bir hastane tarafından çıkarılan 45 Bin değerinde ki masrafın devletin imkanlarıyla Van’da tedaviye başlanılacağını belirtti.

“Van eğitim ve Araştırma Hastanesine göndereceğimiz hastamız orada gerekli tedaviler ve operasyonlar planlanacak ve inşallah çocuğumuz sağlığına kavuşacak” diyen Dr. Özkan, şu şekilde konuştu:

“Minik Cihan’ın haberini gördükten sonra, hastamızı kendi ortopedi doktorumuza tedavi ettirmek üzere hastanemize çağırdım. Operatör Doktor Sedat Yeşilbaş hastamızın muayenesini yaptıktan sonra, daha önce özel bir hastane tarafından çıkarılan 45 Bin değerinde ki masrafın devletin imkanlarıyla yapılabileceğini ve özellikle Van’da bu rahatsızlık üzerine uzman bir hekim arkadaşımızla irtibata geçtim. Doktor arkadaşımızda bana yardım yardımcı olabileceğini söyledi. Daha sonra bu müjdeli haberi ailesi ile paylaştık. Kendilerinde bugün bizim yanımıza geldiler, bugün hastamızın sevkini yazdık. Van eğitim ve Araştırma Hastanesine göndereceğiz hastamızı. Orada gerekli tedaviler ve operasyonlar planlanacak ve inşallah çocuğumuz sağlığına kavuşacak.”

“Bu operasyonlar özel bir hastanede 100 Bin Türk Lirası üzerinde bir tedavi masrafı ile yapılabilir ama biz bunu Devletimizin imkanlarıyla birlikte halledeceğiz.” şeklinde konuşan Dr. Özkan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Sağ yanda tiryakini dediğimiz kemikte dizinin altında kemikte kısalık kaynaklı bozukluk var. Bunu hem kemiği uzatma hem de düzeltme amaçlı ayrı ayrı iki operasyon gerçekleşecek. Yapılmazsa o ayak kısa kalacak ve sürekli topallayamaya başlayacak hastamız. Bu operasyonlardan son Allah’ın izni ile eski halinden çok daha iyi olacak. Ailemiz biraz daha geç kalsaydı geri dönülmez bir hasar bırakacaktı ama hastamız için şuan en iyi yaş takvimi.”

“Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum”

Minik Cihan’ın Babası eşref Özgür ziyaret esnasında duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum, Bu anlamda Başhekimimiz Fevzi Bey başta olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.  “ dedi.

İlk tedavi için Van’a gideceklerini söyleyen Özgür, “Bizi Van’a yönlendirdiler yarın gidip ilk tedavimizi olacağız ve Allah’ın izni ile çocuğumuz sağlığını kavuşacak.  Çocuğuma doğru bir zaman da el uzatıldı. 10 yaşından sonraya kalsaydı bu tedavi geç kalınmış olacaktık. Ama başhekimimizin bize el uzatmasıyla çocuğumda diğer çocuklar gibi koşacak, top oynayabilecek bundan dolayı da çok çok mutluyuz oğlumla birlikte. Buradan tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN