Eski Milletvekili Haberleri

Eski Milletvekili Haberleri

Özgen Ailesinin Acı Günü

Siirt eski belediye başkanı ve milletvekili Hayrettin Özgen’in oğlu, iş insanı Aydın Özgen vefat etti. Özgen’in taziyesi Yeni Mahalle Camisinde yapılıyor.

Siirt Eski Milletvekili Meral Danış Beştaş İle Galip Ensarioğlu Arasında Gerilim

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş arasında TBMM’de ‘şerefsiz’ tartışması yaşandı.

AK Parti Siirt Eski Milletvekili Yasin Aktay’dan Çarpıcı Açıklamalar

AK Parti Siirt eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı eski danışmanı Yasin Aktay, AK Parti’nin seçimlerde aldığı kötü sonuçların ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Siirt Eski Milletvekili Osman Ören’in Babası Defnedildi

Ak Parti eski Siirt milletvekili Osman Ören’in babası Cüneyt Ören Zevye mezarlığında ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Siirt Eski Milletvekili Prof. Dr. Kadri Yıldırım’ın Ölmeden Önce Ele Aldığı Kitabı Çıktı

Siirt'te 2015 yılında genel seçimlerde HDP Siirt Milletvekili seçilen ve 2021 yılında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Prof. Dr. Kadri Yıldırım’ın ölmeden önce kaleme aldığı “Her Yönüyle Feyli Kürtler ve Feylice” kitabı çıktı.

Siirt Eski Milletvekili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oldu!

DEM Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Eş Başkanlığı için Öztürk Türkdoğan ile eski Siirt milletvekili Gültan Kışanak'ı belirledi.

DEM Parti, İstanbul için Başak Demirtaş'ın alternatifini buldu! O isim Siirt eski milletvekili!

İstanbul'da seçim dengelerini değiştirebilecek potansiyele sahip olduğu bilinen DEM Parti'de Başak Demirtaş'ın yerine Meral Danış Beştaş'ın ismi parti kulislerde öne çıkmaya başladı

Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran'ın Acı Günü!

23. ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Afif Demirkıran'ın yeğeni tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Parlamentenler Futbol Turnuvası'nda Siirt Eski Milletvekili Osman Ören'in Performansı Dikkat Çekti

7 ülkenin meclislerinin milletvekillerinin katıldığı Parlamenterler Futbol Turnuvası'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı'nda Siirt eski Milletvekili Osman Ören'in performansı dikkat çekti.

Siirt Eski Milletvekili Aktay'ın Yeni Kitabı Yayınlandı!

Siirt'in AK Parti eski Milletvekillerinden Prof. Dr. Yasin Aktay’ın yeni kitabı okuyucuları ile buluştu.

Siirt Eski Milletvekili Yasin Aktay ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Arasında Gerginlik!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın ‘Türk milletini tehdit etmek’ ve ‘Arap ırkçısı’ olmakla suçladığı Yasin Aktay’dan ilk açıklama geldi. Aktay, Özdağ’ı provokatörlükle suçladı.

İYİ Parti’den istifa eden Aytun Çıray: Meral Hanım siyasi canlı bomba gibi davrandı

İYİ Parti’den istifa eden eski milletvekili Aytun Çıray, Akşener'in kurultaydaki 'hesaplaşma' çıkışıyla ilgili olarak, ‘Meral Hanım siyasi canlı bomba gibi davrandı’ dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile Eski Milletvekili Osman Ören'den Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Siirt Milletvekili Mervan Gül, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siirt eski Milletvekili Meral Danış Beştaş Erzurum'dan milletvekili seçildi

Milletvekilleri Genel Seçimlerinde açılan sandıklara göre milletvekillerinin partilere göre dağılımı da belli oluyor.

Cezaevinde Bulunan Siirt Eski Milletvekili Gültan Kışanak'tan TİP Eleştirisi!

2014 yerel seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra, "terör örgütüne üye olduğu" iddiasıyla Ekim 2016'da tutuklanan, Siirt eski milletvekili Gültan Kışanak, Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) milletvekili seçimlerine ayrı girme kararını eleştirdi. Kışanak, "Ortak seçim listesi de olmayacaksa, bu ittifak artık bir seçim ittifakı niteliğinde değildir" görüşünü dile getirdi.

Eski Siirt Milletvekili Prof. Dr. Kadri Yıldırım Vefatının 2. Yıl Dönümünde Anıldı

HDP Siirt eski Milletvekili, Kürt Akademisyen Ve Siyasetçi Prof. Dr. Kadri Yıldırım'ın vefatının ikinci yıldönümünde anıldı. Yıldırım, beyin kanaması nedeniyle tedavi gördüğü Diyarbakır'da 62 yaşında hayatını kaybetmişti.

Eski milletvekili evinde ölü bulundu

Eski DSP Milletvekili Osman Kılıç, İstanbul'daki evinde ölü bulundu.

HDP'nin Cumurbaşkanı Adayı Siirt Eski Milletvekili Mi Olacak? İşte Sorunun Cevabı...

12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 2011 Türkiye Genel Seçimleri'nde BDP'nin desteklediği bağımsız aday olarak Siirt'ten meclise seçilen ve 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen Gültan Kışanak, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili süreç, partimiz HDP tarafından yürütülmektedir" dedi.

İsmail Saymaz, HDP'nin Cumhurbaşkanı Adayının Siirt Eski Milletvekilinin Olacağını Söyledi

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, HDP’nin cumhurbaşkanlığı seçiminde bir kadın aday göstermeye karar verdiğini yazdı; “Bu isim Diyarbakır Büyükşehir Belediye eski başkanı ve Siirt eski Milletvekili Gültan Kışanak” dedi.

AK Parti Milletvekillerinin, Meral Danış Beştaş ve HDP Milletvekillerini Ziyaret Etmesinin Yankıları Sürüyor!

Anayasa değişikliği çalışmaları kapsamında HDP'yi de ziyaret eden AK Parti'de parti içi kriz çıktı. AK Parti'nin, HDP'yi PKK'nın siyasi partisi olarak suçladığını hatırlatan eski milletvekili Mehmet Metiner, "Artık bir karar vermeli. HDP'yi kendisiyle oturulup konuşulacak bir parti olarak görüyorsa o vakit HDP'ye dair dilini ve yaklaşımını değiştirmeli" derken MKYK Üyesi Şamil Tayyar ise, "AK Parti, HDP'ye nasıl bakıyorsa o düzlemde ilişkisini yürütmelidir" ifadelerini kullandı.

Aysel Tuğluk tahliye edildi

HDP Van eski Milletvekili Aysel Tuğluk, cezaevinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye edildi.

AK Parti Siirt Eski Milletvekili: Kader İnancı Böyle Bir Şey Değil

AK Parti Siirt eski milletvekili Yasin Aktay: "Bütün hesapların üstünde O’nun hesabı, her şeyin üstünde O’nun bir kaderi vardır elbet, ama bu inancımız bundan sonraki tedbirleri alma konusunda bizde en ufak bir rehavete sevk ediyorsa, hiç kimsenin sorumluluğu Allah’a atmaya hakkının olmadığını bilmek gerekiyor."

Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez İYİ Parti'ye katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti'ye katıldı. Çömez'in rozetini Meral Akşener taktı.

Eski Milletvekilinden Akıl Almaz Çıkış: "Sütyensiz kıyafet giymek suç"

Eski milletvekili Ahmet Çakar, Akit TV'deki programda sütyensiz bir şekilde göğüs dekolteli elbise giyen kişinin kanunen suç işlediğini söyledi.

Siirtli Eski Bakan'dan Dikkat Çeken Paylaşım

Van ve Gaziantep Eski milletvekili, Kültür ve Milli Eğitim Eski Bakanı, Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi, Hece Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr.Hüseyin Çelik, gündem konularında bir olan sokak köpekleri hakkında bir paylaşım yaptı.