Rakamları Haberleri

Rakamları Haberleri

KESK Siirt Şubeler Platformu: TÜİK enflasyon verilerini manipüle ederek ve gerçek enflasyonu gizliyor

KESK Siirt Şubeler Platformu, TÜİK'in Haziran ayı ve yıllık enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını belirterek basın açıklaması yaptı.

Bedelli Askerliğe Yapılan Zam Miktarı Belli Oldu

Her yıl iki kez artan bedelli askerlik ücreti, Temmuz zammıyla yeniden hesaplandı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 6 aylık enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından bedelli askerlik ücreti yeniden belirlendi.

İşçi ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73, memur emeklileri yüzde 19,31 zam alacak

Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiren enflasyon rakamları açıklandı. Yılın ilk 6 ayında elde edilen enflasyon rakamlarına göre İşçi ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73, memur emeklileri yüzde 19,31 zam alacak.

Siirt’te Mayıs Ayında Satılan Konut Sayısı Belli Oldu!

TÜİK rakamlarına göre, Siirt’te 2024 yılı Mayıs ayında 287 konut, Mardin’de 906 konut, Batman’da 741 konut ve Şırnak’ta 200 konut satıldı.

SON DAKİKA: İşsizlik oranı nisanda yüzde 8,5

Son dakika gelişmesi... Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre puan 0,1 azalarak yüzde 8,5 oldu. İşsiz sayısı 18 bin kişi azalarak 3 milyon 42 bin kişiye geriledi.

GAİB Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden yapılan ihracat Mayıs ayında yeniden 1 milyar doların üzerine çıktı.

Adnan Ünverdi Mayıs ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Mayıs ayında Gaziantep'ten geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,7 artışla 902 milyon 26 bin dolarlık ihracat yapıldığını kaydetti.

siirt’te trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı belli oldu! Bakın her araçtan toplam kaç tane var!

Siirt’te trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı nisan ayı sonu itibarıyla belli oldu. TÜİK rakamlarına göre Siirt’te trafiğe kayıtlı taşın sayısı toplam 25 Bin 708 oldu.

TÜİK yeni işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan (TÜİK) yapılan açıklamaya göre işsizlik oranı, 2024 yılı birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 0,1 puanlık azalışla yüzde 8,7 seviyesinde gerçekleşti.

Mart ayı işsizlik rakamları açıklandı

TÜİK'e göre, işsiz sayısı 2024 yılı Mart ayında bir önceki aya göre 19 bin kişi azalarak 3 milyon 57 bin kişi oldu. Dar tanımlı işsizlik oranı ise 0,1 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti.

Siirt Valisi Kızılkaya Nisan ayında il genelinde yapılan çalışmalara ilişkin rakamları açıkladı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 2024 yılının Nisan aylarında il genelinde güvenlik, asayiş, terör, narkotik ve diğer konulara ilişkin yapılan çalışmaları Siirt Valiliği (X) Twiteer kurumsal hesabından canlı olarak kamuoyu ile paylaştı.

Ünverdi, Nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk 4 ayında Gaziantep'ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,9 oranında artışla 3 milyar 238 milyon 454 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Zorluklarının aşılmasında üretim ve ihracatın ülke ekonomisinin anahtarı olduğunu kaydeden Ünverdi, 'Bu sürecin baş aktörleri olan sanayicilere, ihracatçılara ve çalışanlarımıza çabalarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Nisan ayı ihracat rakamlarını açıkladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Nisan ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Rakamları değerlendiren GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, '9 günlük bayram tatilinden kaynaklı dış ticarette gerilemenin yaşandığı Nisan ayında Bölge ihracatımız 825,6 Milyon dolar oldu' dedi.

Bakan Tekin’den öğretmen ataması açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kamuoyunda dolaşan öğretmen ataması rakamlarının büyük ölçüde yanlış veya eksik olduğunu belirterek, atama sayısının değerlendirildikten sonra açıklanacağını ifade etti.

İşsizlik rakamları açıklandı

Türkiye'de işsizlik oranı, şubatta bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7'ye geriledi. İşsiz sayısı, bu dönemde 109 bin kişi azalarak 3 milyon 78 bin oldu. Genç nüfusta işsizlik oranı da 0,8 puan düştü.

Ünverdi mart ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, mart ayında Gaziantep'ten 850 milyon 406 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi.

GAİB mart ayı ihracat rakamlarını açıkladı

Mart ayı dış ticaret rakamları Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuyla paylaşıldı.

TÜİK açıkladı, kira zam oranı belli oldu (Nisan kira zammı kaç TL oldu?)

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıklamasıyla beraber nisan ayı kira zam oranı da belli oldu. Kira artışlarını etkileyen 12 aylık TÜFE rakamları da netleşti. Peki, nisan ayı kira zam oranı ne kadar, kaç TL oldu? İşte iş yeri kiraları için nisan ayı zam oranı...

Hangi parti kaç belediye kazandı? YSK Başkanı Yener, merak edilen rakamları paylaştı

Dünkü seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan YSK Başkanı Ahmet Yener, "Türkiye geneli belediye başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi 35, Adalet ve Kalkınma Partisi 24, Halkların Eşitliği ve Demokrasi Partisi 10, Milliyetçi Hareket Partisi 8, Yeniden Refah Partisi 2, Büyük Birlik Partisi 1, İyi Parti1 belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.

Konut satış rakamları açıklandı: En çok hangi ülke vatandaşına satıldı?

Türkiye genelinde konut satışları, şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 artarak 93 bin 902 oldu.

Şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı

Türkiye'nin şubat ayı enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon şubat ayında beklentileri aşarak aylık bazda yüzde 4,53 yükseliş kaydetti. Enflasyon yıllık bazda ise 67,57'ye yükseldi.

Ünverdi, Şubat ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Şubat ayında Gaziantep'ten yapılan ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 71,1 artışla 863 milyon 583 bin dolar olarak gerçekleştiğini söyledi.

Gaziantep'ten 2 ayda 1,6 milyar dolar ihracat

Gaziantep, Şubat ayı ihracat rakamlarına göre 863 milyon 583 bin dolar ihracat gerçekleştirerek 2 ayda 1,6 milyar dolar ihracatı aştı.

Cumhuriyet tarihinin en yüksek Şubat ayı ihracatı gerçekleşti

Adıyaman'da ihracat rakamlarını açıklayan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, 'Geçen yılın Şubat ayına göre yüzde 13,6 artışla 21 milyar 86 milyon dolarlık ihracat ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek Şubat ayı ihracat değerine ulaştık' dedi.

Diyarbakır'ın ocak ayında ihracatı yüzde 11 geriledi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Meclis Üyesi ve Dış Ticaret Komisyon Başkanı Yıldız Türk, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin açıkladığı 2024 Ocak ayı ihracat rakamlarına göre kentte ihracın yüzde 11 gerilediğini söyledi.

Motorine dev zam geliyor: Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamları olacak

Başta motorin ve benzin olmak üzere akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca araç sahibinin gündeminde yer alıyor.

Zamlı dul ve yetim aylığı tablosu belli oldu: 2024 yılı için maaş ne kadar ve ne zaman ödenecek?

Dul ve yetim aylıkları 2024 yılı itibari ile zamlandı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 6 aylık enflasyon farkı belli oldu. Dul ve yetim aylığı, vefat eden sigortalının eşine çocuk olmaması durumunda yüzde 50 oranında yatırılıyor. Peki, dul ve yetim maaşı ne kadar oldu?

Kira ve taşınma desteği arttı, kredi şartları belli oldu! İşte kentsel dönüşümde 2024 rakamları…

İstanbul'da dönüşüme giren riskli yapılarda daire başına kira yardımı yapılıyordu. 2024 yılının gelmesi ile birlikte devlet kira ve taşınma yardımında da artışa gitti.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! Kasım'da işsizlik arttı

TÜİK verilerine göre, 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre 115 bin kişi artarak 3 milyon 116 bin kişi oldu.

2024 bedelli askerlik ücreti belli oldu

TÜİK'in bugün aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklamasıyla birlikte 2024 bedelli askerlik ücreti de belli oldu. Peki, 2024 bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar...