Spor

Spor Haberleri

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, o sırada tesislerin önünden geçen Fenerbahçe formalı bir kadına tepki gösterdi. Fenerbahçeli taraftar, polis eşliğinde kalabalıktan uzaklaştırıldı.

Süper Lig’de küme düşen 2. ve 3. takımlar belli oldu

Süper Lig'in 37'nci haftasında Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci takım oldu. MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Pendikspor'un ise ligde kalmak için önümüzdeki hafta +26 averaj yapması gerekiyor.

Alex de Souza yeniden Süper Lig'de! Resmi açıklama yapıldı

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, teknik direktörlük koltuğu için Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

3. Ligde küme düşen Siirtspor’dan federasyona çağrı

TFF 3. Lig’de aralarında temsilcimiz Siirt İl Özel Sporunda bulunduğu, küme düşen 12 takım, ortak yayınladıkları basın açıklamasıyla federasyona çağrıda bulundu.

Süper Lig'de yeni sezon transfer dönemi tarihleri belli oldu

TFF, Süper Lig'de yeni sezonun transfer dönemi tarihlerini açıkladı. Yaz transfer döneminin 24 Haziran'da başlayıp, 13 Eylül'de sona erecek.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

1. Lig’de play-off eşleşmeleri belli oldu! Bodrum FK – Boluspor / Çorum FK – Kocaelispor

TFF 1. Lig'de Süper Lig'e yükselecek son takımı belirleyecek olan play-off maçlarında eşleşmeler belli oldu. Kocaelispor'u 2-0'la geçen Sakaryaspor direkt finale yükselirken, Bodrum FK, Boluspor; Çorum FK ise Kocaelispor ile eşleşti. Lige veda eden son takım ise Tuzlaspor oldu.

Dünyanın en ateşli 10 stadyumu: Birinci Türkiye'den

Dünyanın en sert atmosferine sahip 10 stadını sıralayan Marca'nın listesinde ilk sırada Türkiye'den bir stat yer aldı.

İsmail Kartal'dan Galatasaray sözleri!

Fenerbahçe’de bitime 3 maç kala Süper Lig'de lider olan Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşülmesi, moralleri alt üst etti.

Rakam dudak uçuklatıyor! Galatasaray şampiyon olursa köşeyi döndü

Süper Lig'de şampiyonluğa doğru ilerleyen Galatasaray'ın, şampiyon olması halinde kasasına koyacağı rakam belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk durumunda yaklaşık 250 milyon lira gelir elde edecek.

Birleşmiş Milletler, 25 Mayıs'ı "Dünya Futbol Günü" ilan etti

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, kabul ettiği karar tasarısıyla 25 Mayıs'ın "Dünya Futbol Günü" olarak kutlanacağını açıkladı.

İsmail Kartal'ın bu açıklaması olay oldu! ''Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz''

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, deplasmandan 0-0 beraberlikle dönerken bitime 3 maç kala lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı.

Mauro Icardi kariyer rekorunu kırdı: Gözünü Alex'in rekoruna çevirdi!

Galatasaray'ın sahasında Sivasspor'u 6-1 yendiği karşılaşmada 2 gol atan Mauro Icardi kariyer rekorunu kırdı.

FIFA kural değişikliğine gidiyor: Süper Lig, Türkiye dışına çıkabilir!

FIFA yeni bir kural değişikliğine hazırlanıyor. Planlanan kural değişikliğinin yapılması durumunda takımlar yurtiçi lig maçlarını yurtdışında oynayabilecek.

Galatasaray 2023-2024 Sezonu şampiyonu oldu

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında konuk ettiği ALG Spor'u 2-0 yenen Galatasaray Petrol Ofisi, şampiyon oldu.

TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki

Seçim tarihinin değişmeyeceğini açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu, isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve erken seçim için imza toplayanlara tepki gösterdi. Açıklamada kulüpler 'sportif başarısızlığa bahane olarak' TFF'yi hedef aldığı öne sürüldü.

Herkes onu konuşuyor! Hamit Altıntop'un A Milli Takım için ettiği laflara bakın

A Milli Takım Futbol Sorumlusu Hamit Altıntop, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Programa damga vuran an ise Altıntop'un, "Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" demesi oldu. Altıntop'un o sözleri büyük tepki çekti.

Vanspor, Bursaspor maçında sahadan çekildi

Vanspor, Serikspor-Esenler Erokspor maçına Serikspor'un U19 takımıyla çıkmasını Bursaspor maçının ilk 1 dakikasında hareketsiz kalarak protesto etti ve sonrasında maçın 21. dakikasında sahadan çekildi.

Siirtspor’da sorumluluğu üstlenen olmadı! Bir şehrin hayalleri yarım kaldı ama herkes suskun!

3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve son maçında Orduspor’a 3-1 mağlup olarak bir alt lige düşen Siirtspor’da yönetim ve teknik heyet suskunluğunu koruyor!

Toplam 1319 haber.