Spor

Spor Haberleri

Beşiktaş Fenerbahçe derbisine Shameeka Fishley damgası

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Shameeka Fishley, iki takım arasında Kadınlar Süper Ligi'nde oynanan derbiye damga vurdu. Beşiktaş'ta 150. maçına çıkan Didem Karagenç'e başkan Hasan Arat forma hediye etti.

Türkiye Kupası’nda yarı final ve final maçlarının tarihleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri belli oldu.

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlattı

Galatasaray, sosyal medyaya sızdırılan ve daha sonra TFF tarafından tamamı yayınlanan hakem toplantısıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, ünlü gazeteci Fatih Portakal'a programda sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösterip, resmi işlem başlatıldığını duyurdu.

Vali Çeber'den Gaziantep FK'ya moral ziyareti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Memik Yılmaz, Teknik Direktör Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.

Siirtspor’a ceza yolda!

Siirt İl Özel İdaresi Spor-İdaş Çatalcaspor spor maçında kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Mauro Icardi'den Fenerbahçe isteği! Kafasına koydu...

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en büyük silahı Icardi, kalan maçlarda da gollerini atıp sarı-kırmızılıları şampiyon yapmak istiyor. Arjantin basınında çıkan habere göre; Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiren bir isteği var.

Borcu Kapanan Siirtspor Moral Buldu! 10 Kişi Kaldı Son Saniyelerde Zafere Ulaştı 

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, evinde ağırladığı Çatalcaspor'u son saniyede attığı golle mağlup etti.

Gaziantep ALG Spor, 1207 Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde deplasmanda 1207 Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek haftalar sonra galip geldi.

TFF, Süper Kupa için kararını verdi: Erteleme yok, 7 Nisan'da oynanacak

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmeyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Şimdilik 5 maddelik bu senaryo konuşuluyor

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u mağlup ettiği maçta yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'den çekilme kararının tartışılacağını açıkladı. Olası bir çekilme durumunda Türkiye'nin ülke puanı sıralamasında gerileme riski, yayıncı kuruluşun ihalelerden dolayı çakılması, futbolcuların serbest kalması, yüksek maliyetli faturaların ortaya çıkması ve liglerin askıya alınması gibi yaptırımların olabileceği belirtiliyor.

Eski milli takım ve Siirt Jetpa Spor'un futbolcusu Ersen Martin vefat etti

Eski milli takım ve Siirt Jetpa Spor'un futbolcusu Ersen Martin hayatını kaybetti. Futbolculuk kariyerinde aralarında Siirt Jetpa Spor, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan 42 yaşındaki Ersen Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giymişti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar sonrası İçişleri Bakanlığı harekete geçmişti. Bakan Ali Yerlikaya yaşanan olaylarla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

UEFA Konferans Ligi kura çekimi: Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. Fenerbahçe'nin çeyrek final ve yarı finaldeki rakipleri de belli oldu.

Fenerbahçe, Avrupa'dan kasayı doldurdu! İşte Kanarya'nın toplam kazancı...

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde şu ana kadar mücadele ettiği 8 maç için kasasına toplam 343 Milyon TL koydu. İşte detaylar...

Kylian Mbappe kebapçıyla mahkemelik oldu: İsmini menüde kullandılar!

Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, Marsilya'daki bir kebapçıyla kriz yaşıyor. Fransız oyuncu isminin menüde kullanılmasının ardından restoran sahibine dava açtı.

Öğrenciler ders öncesi spor yaptı

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı kapsamında Adıyaman'da okullarda öğrenciler ders öncesi spor yaparak derse girdi.

Makas açılıyor! İşte Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi

Şampiyonluk oranları değişti. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki fark açılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 1.61'e düşürülen Galatasaray'ın oranı son güncellemeyle 1.54'e gerilerken, 1.86'ya çıkarılan Fenerbahçe'nin oranı ise 1.95'e çıktı.

DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan Adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor Yönetimi ve Taraftarlarına Seslendi!

Şehrimizi, TFF 3.lig 4.Grupta temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü’nün ligden çekilebileceği iddiaları üzerine, DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor yönetimi ve taraftarlarına seslendi.

Kurtalanspor rekora imza atarak şampiyon oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kurtalan Spor, elde ettiği başarı ile adından söz ettirdi.

Toplam 1310 haber.