Siirt İl Özel İdare Tesisleri Açıldı Fakat Halk Şikayetçi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt - Kurtalan Yolu 9. km'sinde Siirt İl Özel İdaresi Spor Kompleksinde yer alan mesire alanı ve yüzme havuzu halkın hizmetine açıldı. Ancak mesire alanı ve yüzme havuzunun düzensiz işleyişi ziyaretçilerin aklında soru işareti bırakıyor.

Fiyatlar çok yüksek!

Vatandaşlar araç giriş parasının 20 lira, yüzme havuzunun giriş ücretinin ise 40 lira olmasından ziyade girişlerde kimi zaman alınan ücretlerin makbuz karşılığında yapılmamasından şikayetçi.

Artı Siirt Haber Ajansı olarak, tesisin kamu yararı gözetilerek işletilmesi, fiyat düzenlemelerinin de şahsi bir firmanın tercih edeceği değil yine kamu yararı gözetilerek daha uygun fiyat tarifelerinin uygulanmasının gerektiğini ifade etmek istiyoruz. Siirt halkının bu imkanlardan daha fazla yararlanabilmesinin imkanının bu yoldan geçtiğine inanıyoruz.

Ayrıca makbuzsuz tahsil edilen paraların başta adam kayırma gibi akla onlarca ihtimal getirebileceğini ve bu ihtimallerin gerçek olabilme durumunu kamuoyunun ve yetkililerin takdirine bırakıyoruz.

Artı Siirt Haber Ajansı olarak, devlet kurumunda bazı vatandaşlardan alınan ücret karşılığında makbuz verilmesini bazı vatandaşlara da verilmemesi konusunun hassasiyetle incelenmesi gerektiğini belirtiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN