Siirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı Yapıldı

Siirt'te, merkez Bahçelievler Mahallesi'nde 2 dönüm alanda inşa edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın isminin verildiği 8 derslikli anaokulu törenle eğitime açıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te, merkez Bahçelievler Mahallesi'nde 2 dönüm alanda inşa edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın isminin verildiği 8 derslikli anaokulu törenle eğitime açıldı.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi'nin isminin verildiği 'Emine Erdoğan Anaokulu, Bahçelievler Mahallesinde yeni binasında eğitim ve öğretime Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, il protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımı ile törenle açıldı. 

8 derslik ve 135 öğrenci kapasiteli, çok amaçlı salonu, yemekhanesi ve mutfağı bulunan okulun, 2000 m² alanda 28 milyon 600 bin lira maliyetle inşa edildi.

Siirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı Yapıldı

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,”İlimizde hayata geçirilen tüm yatırım ve projelerde bizlere her zaman destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi’ye, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e ve eğitime katkı veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Siirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı Yapıldı

Vali Kızılkaya, Hedefimiz ilimiz genelinde eğitimin kalitesini daha da yükseltmektir.  

Ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.”ifadelerini kullandı.

Okul hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'ndan bilgi alan Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya ile protokol üyeleri, sınıfları gezdi, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Açılışa, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük de katıldı.

Siirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı YapıldıSiirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı YapıldıSiirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı YapıldıSiirt'te Emine Erdoğan Anaokulunun Açılışı Yapıldı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • FATİH | 24 Nisan 2024 00:28

    seçim bitti, yaranma, sıvama bölümü dersine hoş geldiniz.

BUNLARA DA BAKIN