Siirt TSO'dan Siirt Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nihat Şındak’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcıları Fuat Özgür Çalapkulu ve A.Kadir Demirhan hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Rektör Şındak’ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Kuzu, “Öncelikle Siirt Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Sayın Prof. Dr. Nihat Şındak ’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Üniversite ve Sanayi arasındaki işbirliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağı aşikârdır. Bu çerçevede memleketimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmalıyız. Üniversitemiz ile işbirliği konusunda bizlere düşen ne görev olursa elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine gösterdikleri nezaketten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Amacının, Siirt Üniversitesi’nin, Türkiye’de daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarda bulunmak olduğunu ifade eden Rektör Şındak, “Siirt Üniversitesi’nin gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse yerel yönetimleri ile güç birliği içinde çalışacak. Özellikle üniversite ile sanayi işbirliğine daha çok önem vereceğiz. Bu konuda STSO ile de önemli işbirliği ve proje çalışmaları yürüteceğimize inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN