Siirtli Esnaftan Örnek Davranış

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te faaliyet gösteren MK KİTABEVİ, Covid-19 salgınından dolayı büyük bir özveri ile çalışan sağlık emekçilerinin aile fertlerine yönelik duyarlı bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında zaman kısıtlaması olmadan bütün sağlık çalışanlarının aile fertlerine büyük bir indirimle kitapları ulaştırılacak.

Konu ile ilgili konudan MK KİTABEVİ yetkilisi Hazal Ertaş Anık, "Bu zorlu süreçte biz ne yapabiliriz diye düşündük. Doğan Akademi bölge müdürümüz Ferhat İpek ile yaptığımız istişareler sonucu maliyet fiyatı ile kitaplarımızı sağlık çalışanlarımızın aile fertlerine ulaştırmaya karar verdik." dedi.

Doğan Akademi Bölge Müdürü Ferhat İpek de yaptığı açıklamada, "Maalesef zorlu bir süreçten geçiyoruz. Büyük uğraşlar veren sağlık personelimizin aileleri için az da olsa bir katkı sunmak istedik. Siirt bayimizin de özverili davranışıyla böyle bir girişime başladık. Doğan Akademi olarak eğitime katkı sunan etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz.

Biz de Artı Siirt ailesi olarak herkese örnek olmasını istediğimiz bu davranışından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN