Sosyal Medyada Büyük Tepki!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Artan vaka sayıları nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde faaliyetleri kısıtlanan esnaflar #Esnaf1MarttaAçıyor etiketi ile Twitter gündemine girdi.

Corona salgını önlemleri nedeniyle uzun süredir iş yerleri kapalı olan esnaflar sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Çok sayıda gönderinin paylaşıldığı #Esnaf1MarttaAçıyor etiketi Twitter gündemine girdi.

Kullanıcılar korona yasaklarına rağmen AVM’lerin açık olmasına, dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında localarda çok sayıda insan yer almasına tepki göstererek kafe ve restoranların da hizmete açılması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya kullanıcıları, AK Parti kongrelerinde salonların dolu olmasına ve otellerde düzenlenen partilere de büyük tepki göstererek binlerce esnafın geçim derdinde olduğunu vurguladı ve bir an önce dükkanlarını açmak istediklerini belirtti.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şubat ayının başında kabine toplantı sonrası yaptığı açıklamada tedbirlerin gevşetilmesini bekleyen esnafa beklenen müjdeli haberi vermemişti.

Esnafın bir müddet daha beklemesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “Vakaların belirli bir sayının altına düşmesi ile birlikte esnaflarımıza yönelik kısıtlamaların kademeli olarak gevşetilmesi ile ilgili takvimi de başlatmayı planlıyoruz.” demişti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN