10 Şubat / 16 Şubat 2020 Haftalık Burç Yorumları

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

KOÇ BURCU:(21 MART-20 NİSAN)

Sakin olmanız gereken hafta değişim zamanı duygular yoğun özgür olmak isteyeceksin stres yapma zorlayıcı hafta olacak kıskançlık yapma dengeli ol içine

kapanma düşmanlıklara dikkat dedikodulara karşı dikkat sakin ol.

B0ĞA BURCU:(21 NİSAN-21 MAYIS)

Taşınma konuları kariyer gelirler her şey yolunda gidecek evinle ilgilenmen gereken hafta sağlığa dikkat görünür olacaksın aile konuları gündemde anlaşmalar süper eskiden gelen konular gündemde imza atmayın sözlü anlaşın.

İKİZLER BURCU: (22 MAYIS-22 HAZİRAN)

Sakin bir hafta aile konuları ön planda olacak, hızlanacaksınız bu hafta ödemeler gündeminizde olacak çevren destekli güzel olacak yepyeni süreç başlıyor yeni projeler var eğitim alacaksın mahkeme olayları sonuçlanacak kararlar alacaksın.

YENGEÇ BURCU: (23 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Sakin olun, bu hafta baskıcı olmayın evlilik konuları gündemde ikili ilişkiler olayları genişletecek dikkat et iş kariyerde parlayacaksın Merkür Retro sunun bitmesini bekle sağlığa dikkat.

ASLAN BURCU:(23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Maddi konular gündemde olacak işlerle ilgili iletişim yoğun olacak ailenden birisi ile ilişkin sonlanıyor ortaklıklar da gerçekler ortaya çıkacak ayrılıklar var bu hafta süreç başlıyor iletişim sorunları olacak dikkat hiçbir şeye imza atma.

BAŞAK BURCU:(23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Evinle ilgilendiğin hafta kuruntu yapma sağlığa dikkat her şeyi büyütme kafanda sorumluluğun artıyor gizli işlerin ortaya çıkacak idareci olman senin yararına olacak.

TERAZİ BURCU:(23 EYLÜL-22 EKİM)

Konuları gözünde büyütme haberler alacaksın sağlığa dikkat tedavi gündemde Venüs sizde ikili ilişkiler gündeminde hareketli ay duygusal bitişler var aile sağlık konuları olacak Merkür Retro sunda bir şey yapmıyorsun.

AKREP BURCU:(23 EKİM-21 KASIM)

Romantik hassas tutkulu olabilirsin gergin olmayın sosyal yaşamın öne çıkıyor konuları gözünde büyütme para giriş çıkışları kontrolsüz yapma iş proje para işleri yoğun sağlığa dikkat.

YAY BURCU:(22 KASIM-21 ARALIK)

Kariyerde güzel zaman sakin olman gereken hafta şanslı hafta eskiyi geçmişi özleyeceksin ticaret iş mirasla ilgili konular gündemde olacak kazalara dikkat.

OĞLAK BURCU:(22 ARALIK-21 0CAK)

Bu hafta kendini yorma farklı konular gündeminde olacak aile konuları düzene girecek evrak işleriyle ilgili kayıplar olabilir dikkat mal mülk konuları seni meşgul edecek.

KOVA BURCU:(22 OCAK-19 ŞUBAT)

Parasal konular gündemde olacak ödemeler yapacaksın fırsatlar var parlayacaksın güneş burcunda yeni girişimler var eski konular gündeme gelecek arsa ev konuları gündemde sağlığa dikkat.

BALIK BURCU:(20 ŞUBAT-20 MART)

İkili ilişkiler gündemde olacak planlı hafta kariyerde önemli gelişmeler güzel süreç başlıyor düşmanlıklara dikkat karar vermede acele etme Merkür retrosunun bitmesini bekle. 

15 Şubat-11 Mart arası Merkür Retro su başlıyor Balık burcunda olacak. Bu zaman dilimi ayında araba satılmaz ev alınmaz evlenilmez imza atılmaz. Merkür geri retro sun da yapılırsa hayır gelmez. Elektronik eşyalara dikkat. Bilgisayarlara dikkat bozulmalar olur evinizde su tesisatına dikkat su baskınları olabilir. Türkiye genelinde de su baskınlarına dikkat.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN