17 Şubat / 23 Şubat 2020 Haftalık Burç Yorumları

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

KOÇ BURCU:(21 MART-20 NİSAN)

Detaylara dikkat bencil olmayın, bu hafta sosyalleşeceksin, çevrende ve ailende çatışmalara dikkat etmen gerekir seyahat var fırsatlar geliyor duygusal olma sakinliğini koru kilo alma. 

B0ĞA BURCU:(21 NİSAN-21 MAYIS)

Parasal konular ön planda bu hafta arkadaşlarına dikkat et işlerini tamamlama haftası yeni kariyer haftası destek alacaksın sosyal hayatın hızlanacak sağlığa dikkat.

İKİZLER BURCU: (22 MAYIS-22 HAZİRAN)

İkili ilişkiler ön planda bu hafta kariyerinde dikkat et alıngan olma aile konularında sağlam adım atın maddi konular da para akışı var dikkat etmen gereken iletişim.

YENGEÇ BURCU: (23 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Haftaya sağlığa dikkat ederek başlıyorsun gelecek işlerinde sıkıntı olabilir. Kontrollerinizi yaptırın eğitimde zorlanabilirsin özel hayatınızı abartmayın destekler alacaksın bu hafta.

ASLAN BURCU:(23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Hareketle başlıyorsun haftaya aşk var macera işleri devrede sanatsal işler yoğun parasal konularda adım atarken dikkat kimseye kefil olma sağlığa dikkat  kandırılmaya dikkat et.

BAŞAK BURCU:(23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Aile hayatın ön planda olacak yanlış anlaşılabilirsin geçmişi sorgulayacaksın sıkıntıları üzerinden atmak isteyeceksin parasal konulara dikkat.

TERAZİ BURCU:(23 EYLÜL-22 EKİM)

İletişim hızlı aile hayatına zaman daha çok ayıracaksın alıngan olma detaylara önem ver baskılara dikkat et her şeyi gözden geçirin sağlığa dikkat

AKREP BURCU:(23 EKİM-21 KASIM)

Güçlü hafta planlarınızda güçlü olmanız gerekiyor aktif dönem kazalara dikkat duygusal gücün daha yoğun sezgilerin artacak aşkta geçmişi özleyeceksin rüyalara dikkat 

YAY BURCU:(22 KASIM-21 ARALIK)

Hızlı gelişmeler var heyecan var hırslı hafta aile sorunlarına dikkat emlak alımı satımı yapma Merkür gerilemesi var. Para akışı fazla anılar seni etkileyecek ilişkilere dikkat.

OĞLAK BURCU:(22 ARALIK-21 0CAK)

Haftaya kendini kararsız hissederek başlayacaksın kardeşlerle tartışmaya açık hafta elektronik cihazlara dikkat sağlığına dikkat dalgın hafta güçlü gezegenler burcunda. 

KOVA BURCU:(22 OCAK-19 ŞUBAT)

Hareketli haftayla başlıyorsun maddi konulara dikkat gizli düşmanlara karşı önlemini al hırsızlıklara açık hafta sağlığa dikkat geçmişten gelen konular gündeme gelecek rakiplerin olacak kendini sorgulayabilirsin.

BALIK BURCU:(20 ŞUBAT-20 MART)

Merkür burcunuzda yaratıcı faaliyetiniz artıyor yanılgılara kararsızlıklara dikkat aktif hafta olacak dönüşüm zamanı başlıyor verimli zamanlar duygusal konulara dikkat alıngan olma. 

16 Şubat-11 Mart arası Merkür Retro su başlıyor Balık burcunda olacak 4 marta kadar balık burcunda 4 marttan sonra kova burcunda olacak.

En çok etkilenecek burçlar balık ikizler başak ve yaylar aldanmalara yanılmalara dikkat iletişimde sıkıntı zamanı

Bu zaman dilimi ayında araba satılmaz ev alınmaz evlenilmez imza atılmaz Merkür geri retro sun da yapılırsa hayır gelmez. Elektronik eşyalara dikkat bilgisayarlara dikkat bozulmalar olur evinizde su tesisatına dikkat su baskınları olabilir Türkiye genelinde de su baskınlarına dikkat.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN