Cüneyt Çakır'dan Şirvanlı Öğrenciye Kırmızı Kart

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

“Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor” projesine destek veren FİFA Kokartlı Futbol Hakemi Cüneyt Çakır, proje kapsamında 77 kitap okuyan öğrenciye imzalı forma ve sarı-kırmızı kart gönderecek.

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 20 yaş altı gençlere yönelik tedbir uygulamaları kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamasıda Şirvan Kaymakamlığı tarafından başlatılan “Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor” kitap okuma projesi gençlerin yoğun ilgisi ile sona erdi.

2,5 ay süren projede 20 yaş altı 317 gençelr toplamda 1271 kitap okuyarak projeye duyulan ilginin ne kadar çok olduğunu kanıtladı.

“Cüneyt Çakır’dan 77 Kitap Okuyan Öğrenciye Ödül”

Şirvan Kaymakamı sayın Memiş İnan proje süresince 77 kitap okuyan Şirvan Atatürk İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Yunus Emre Ağaç’ı evinde ziyaret ederek gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ederek tablet ve kitap seti hediye etti. 

Ziyaret esnasında ise projeye destek veren ünlü FİFA Kokartlı Futbol Hakemi Cüneyt Çakır ile Yunus Emre görüntülü konuşma gerçekleştirdi.

Cüneyt Çakır başarılı öğrenciye imzalı forma ve sarı-kırmızı kart göndereceğini dile getirirken; Şirvan Kaymakamı sayın İnan’a yapılan anlamlı projeden dolayı tebriklerini ve teşekkürlerini iletti. 

İlçe Kaymakamı Memiş İnan, kitap okumanın çocukların ufkunu açtığını dile getirerek, “Pandemi sürecinde evde kalan Şirvanlı çocuklarımıza ve gençlerimize “Evde Kal, Kitap Oku, Sonra Gezersin” sloganıyla başlatmış olduğumuz kitap okuma kampanyasına ilginin fazla olması bizleri mutlu etti. Kendileri kitap okudukça bizler borçlandık; ama bu borçtan büyük memnuniyet duyduk. Bu projenin uygulanmasında emek harcayan herkese teşekkür ederken; sosyal medya aracılığıyla projemize destek olan spor, sanat ve müzik camiasının ünlü simalarına ayrıca teşekkür ederim. Bu tarz projelerin devamını getireceğimiz belirtmek isterim.” dedi.

Ayrıca “Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor” projesi kapsamında kitap okuyup, okuduğu kitabın özet videosunu sosyal medyada paylaşan herkese her özet videosu paylaşımı için 25’er lira harçlık verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN