İnşaat Yapımları Halkı Rahatsız Ediyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te erken saatlerde inşaatlarda çalışma yapılması halkı rahatsız ettiği öğrenildi.

Belediye meclisinin aldığı karara göre hafta içi 07.00’dan akşam 19.00’a, hafta sonu sabah 09.00’dan akşam 19.00’a kadar çalışması gereken işçilerin bu karara uymadığı iddia ediliyor.

Siirt Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin inşaatlarda gerekli denetimleri yapmadığını iddia eden vatandaşlar, gerekli denetimlerin yapılmasını istedi.

Vatandaşlar, özellikle hafta sonu işçilerin erken saatlerde inşaatlarda çalışması yapılmasından dolayı hastaların rahatsız olmasından, çocukların uyanmasından şikayetçi olduklarını belirtti.

Siirt’te çarpık kentleşmenin olduğunu belirten vatandaşlardan Emrah Oktav, “İlimizde maalesef çarpık kentleşme var. Binaların hepsi yan yana. Yeni bir inşaat yapıldığında içeriye toz girmesi, gürültüsünden dolayı çocukların uyanması, yaşlı ve hastaların rahat olmasından şikayetçiyiz. Yetkililerin bu durumu düzeltmesini istiyoruz.” diye konuştu.
Yetkililerin bu durumu düzeltmesini isteyen vatandaşlar, inşaatlarda çalışma süresinin biraz daha geç yapılmasını talep etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN