Milletvekili Ören, İl Başkanı Olğaç ile Birlikte Siirt'in Yollarını İnceledi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile birlikte Kurtalan-Siirt yolu, Şirvan karayolu üzerinde heyelandan dolayı çöken yol çalışması ve Siirt-Eruh yolları arasında yapılan yol ve Zorava çayı üzerinde yapılan viyadük çalışmaları ve Eruh çevre yolunda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Ören, İl Başkanı Olğaç, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ceylan, Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve Siirt –Kurtalan yol müteahhit’i ile beraber yapım aşamasında olan Siirt - Kurtalan yoluna incelemelerde bulunarak, yolu yapan firma yetkilisinden bilgi aldı. 

Milletvekili Ören, İl Başkanı Olğaç ve beraberindeki heyet Şirvan girişinde yaşanan heyelanın önlenmesi amacıyla başlatılan yol yapım çalışmalarını inceledi.

Ören, Eruh'ta Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan’dan Eruh - Şırnak çevre yolu asfaltlanması, eski Siirt - Eruh yolunun yayalar için kaldırım ve taş duvar döşenmesi ve zorava köprüsünün yarıda kalan çalışmalarının hızlandırılması talebinde bulundu.

Yolların durumu hakkında bilgi veren Milletvekili Ören “Yolların durumu hakkında bölge müdürümüz Ceylan ve diğer yetkililerden bilgi aldık. Bu yolların bir an önce tamamlanması için her türlü çabayı harcayacağız. Bu yollar tamamlanıncaya kadar her zaman gündemimizde yer almaya devam edeceklerdir.” dedi.

İncelemelerin Kurtalan bölümünde AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay, Eruh yolu bölümünde ise Eruh Belediye Başkanı Cevher Çifti ve Şirvan bölümünde ise Belediye Başkanı Necat Cellek de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN